27-02-2019, 02:41 PM
(26-02-2019, 01:59 AM) نوشته: سلام دیسکL1وL3وL4وL5وهمراباتنگی کانال نخایی در نیروی انتظامی معافیت دارد ممنون میشم جواب بدین
سلام
در شرایطی معافیت دارد. قوانین زیر را از لینک زیر بخوانید
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
(26-02-2019, 11:22 AM) نوشته: با عرض سلام خدمت ادمین . من تو کمسیون شهر دیسک کمر معاف از رزم شدم حالا عمل کنم اعتراض بزنم بهتره یا بعد اعتراض شورای عالی عمل کنم منتظر جوابم ادمین محترم.
سلام
بستگی به علت عمل دارد، شما نیز لینک زیر را مطالعه کنید (هرچند به طور کلی به دلیل عدم اعتماد آن ها معمولا قبل از عمل معافیت دریافت کنید بهتر است، هرچند اول به قوانین نگاه کنید و در صورتی که بعد از عمل هم میتوانستید معافیت دریافت کنید حتما برای محل عمل سوال کنید که بیمارستانی باشد که آنها قبول داشته باشند.)
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
(26-02-2019, 10:25 PM) نوشته: سلام . من همانم که درمورد اختلال شخصیت سوال پرسیدم و شما هم لطف کردید جواب دادید. فقط میخواهم بدونم منظورتان از اختلال شخصیت ناتوان کننده یک نوع اختلال ناتوان کننده هست یا منظورتان شدتش هست و در کل اختلال شخصیت به شدت هم بستگی داره؟ چون من راستش رو بخواین درمورد مواردی که گفتید خواندم و بعضی موارد شبیه به من بود اما دقیق نفهمیدم که من دارم یا نه چون که اختلالی که من دارم اینطوری هست که حس میکنم یک نفر دیگه توی من هست و زمان هایی رفتار و اخلاق من تغییر میکنه یعنی با آون شخصیت عوض میشم البته خودم هم حس میکنم تاثیراتش رو روی اخلاق و رفتارم و حتی کارهام . بعد این بنظر شما معافیت داره ؟
سلام
من پزشک نیستم و نمیتوانم نوع بیماری شما را تشخصی بدم، منظور از ناتوان کننده قطعا شدت بیماری است در حالی که زندگی روزمره را سخت کند (اما باز هم معیار دقیق آنها از این مساله را بی اطلاع هستم)، به نظر من به یک پزشک مراجعه کنید تا نام بیماری شما تشخیص دهد و سپس برای معافیت اقدام کنید یا اگر مسر هستید مستقیما برای معافیت اقدام کنید، حال یا شدت بیماری شما را ناتوان کننده تشخصی میدهند و معاف دائم میشوید یا معاف از رزم خواهید شد و اگر بیماری وجود نداشته باشد که هیچ نوع معافیت شامل حال شما نمیشود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید