31-01-2012, 01:25 AM
(31-01-2012, 01:03 AM)Pejman نوشته: دوستان من با یه استادی در ارتباط بودم. ایشون رو از طریق سایت های open position پیدا کردم و بهش ایمیل زده بودم... ایشون دو تا جای خالی تو گروهش داره، به من گفت اپلای کن و اسم من رو به عنوان استاد بنویس. چند روز بعد اپلای کردم و بهش اطلاع دادم. در جواب به من گفت که مدارکت باید تا 1 فبریه به دست ما رسیده باشه، تا متقاضی ها رو بررسی کنیم. منم گفتم باشه... ولی حقیقتش تو ایمیل های قبلیش گفته بود تا اوایل فبریه اپلای کن... خلاصه من که مدارکم رو با DHL پست کردم، ممکنه تا 1 فبریه به دست استاد نرسه. بهش ایمیل زدم که اینطوریه و به نظرتون می شه برای بررسی اولیه pdf اونها رو ایمیل کنم، اگر که تا اون روز نرسید؟ استاد این جواب رو داد:دمت گرم پژمان !
We screened some applicants but have not received your package yet. All official document should be in the system to ensure the applicant be evaluated.
I will check your case on Wednesday.
نمی دونم دیگه چطوری بهش بگم که مدارکم شاید تا روز چهارشنبه نرسه! (چهارشنبه 1 فبریه هست). ممنون می شم نظرتون رو بگید.
اگه استاد واقعا از کارت خوشش اومده باشه ، اصلا چند روز مشکل زا نمیشه!
منتظر شیرینی هستیما!!

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."