23-12-2018, 09:55 PM
(22-12-2018, 05:13 AM)Sarasa نوشته: سلام من امسال كنكور دادم و بنا به دلايلي فقط غيرانتفاعي و پيام نور انتخاب رشته كردم و غيرانتفاعي رشته ي خوبي اوردم اما راهم كمي دوره و حس ميكنم ممكنه كه وسط راه ولش كنم ميخواستم ببينم ميتونم دوباره كنكور بدم يا بايد يك سال صبر كنم و سال ديگه بدم
خيلي پرس و جو كردم گفتن اگه رشته اي كه ميخونم دولتي نباشه و دولتي انتخاب رشته نكرده باشم ميتونم ولي بعضي ديگه ميگفتن كه نميشه و كلن اگه انتخاب رشته كنم بايد يك سال صبر كنم بعد بدم كه خيلي سخته و زياد براي من
ميخوام بدونم ميشه امتحان بدم ولي اگه قبول نشدم همين رشترو ادامه بدم؟؟
يا ميتونم مثلا كنكور هنر و بدم ؟
چون من تجربي انتخاب رشته كردم
و اگه تونستم امتحان بدم ولي نتونم به رشته قبليم برگردم ميتونم ازاد انتخاب رشته كنم يعني فكر كنم تنها راهي كه ميمونه واسم
چون هستن كسايي كه دانشگاه ازاد ميرن ولي دارن براي كنكور هم ميخونن تا باز امتحان بدن و اينطوري كه ميگن اگه كنكور رو هم قبول نشدن ميتونن همين رشتشونو ادامه بدن
سلام،
نکته اول اینکه همه قوانین مربوط به شرکت در آزمون سراسری همیشه در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته هست و این دفترچه بهترین و مطمئن ترین منبع برای کسب اطلاعات هست. متاسفانه ما اغلب عادت به خوندن قوانین اونم اگر طولانی باشه نداریم.
من پاسخ سوال شما رو طبق اطلاعاتی که دارم می دم: تا جایی که من می دونم اگر شما از نظر سربازی و نظام وظیفه مشکلی ندارید، در صورت قبولی در دوره های غیر روزانه هیچ منعی برای شرکت مجدد در آزمون سراسری ندارید. در مورد اون یک سالی که گفتید باید صبر کنید و بعد کنکور بدید مطمئن نیستم فکر می کنم همچین قانونی برای انصراف وجود داشت.
می تونید دانشگاه آزاد هم برید و درحین تحصیل کنکور سراسری بدید.
با دیپلم تجربی شما می تونید کنکور هنر و زبان رو هم شرکت کنید.
موفق باشید

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.