(16-03-2018, 12:33 PM)Torkan نوشته: سلام
من نمیدونم کانادا تا چه حد به این مسایل اهمیت میده یا در کل کشور دیگری. فقط این رو میدونم که اگر دنبالش برن و بفهمن دروغ گفتین اون موقع وضعیت فرق خواهد کرد. حالا اینکه واقعا میرن دنبالش یا نه رو من دقیقا نمیدونم.
در جایی از مقاله اشاره شده که دانشجوی دکتری هستین فارغ از affılıation؟
در ضمن اینکه یکی یک سال یا دو سال دکتری خونده باشه و نخواسته ادامه بده همیشه هم نکته منفی نیست. در حالت کلی هستا ولی نه همیشه. برای مثال شما دیدید محتوای درسی ضعیفه و هیچ دست اوردی نداره یا خوشتون نیومده ادامه بدید یا ...
این حالت رو وقتی میگید که محرض بشه دکتری میخوندین یا خودشون بفهمن یا خودتون بگین.
اگر فردی پیدا کنین مشابه خود شما و تجربه قبلی داشته باشه شاید راحت تر بشه حدس زد چی میشه
ولی در حالت کلی اگر نظر من رو بخواید مشکللی پیش نیماد و اونها هم سرچ نخواهند کرد
ممنون از پاسخ تون
بله یه نفر رو دیدم مشابه خودم رفته کانادا، و اتفاقاً به فارسی اسمش رو سرچ کردم و توی یه سایت اشاره شده بود که دانشجوی دکتری بوده توو ایران. خودش به من گفت به سفارت اعلام نکرده قضیه رو و ویزاش هم اومد.
در اون مقاله هم صرفاً در قسمت affiliation اشاره شده که دانشجو هستم
و علت واقعی اینکه میخوام برم دقیقاً همینه که اصلاً راضی نبودم از کیفیت اینجا با اینکه من دانشگاه شیراز میخونم و اسماً دانشگاه مطرحی حساب میشه توو ایران ولی واقعاً تمام امید و انگیزه من رو از بین برده توو این دو سه سالی که دکتری میخونم.