12-03-2018, 10:15 AM
سلام
خیر، امیدوار باشید که درهمان کمیسیون معافیت شما را اعلام کنند چون طبق قانون باید ابتدا شما را 6 ماه معاف موقت کنند و سپس معاف دائم.
بند 7:
كژخوئيها يي که مغاير شئونات اجتماعي و نظامي(از جمله انحرافات جنسي و هموسکسواليتي ) باشد : شش ماه معاف موقت
تبصره: پس از شش ماه در صورت اثبات در مراکز درماني ن.م. : معاف دائم
خیر، امیدوار باشید که درهمان کمیسیون معافیت شما را اعلام کنند چون طبق قانون باید ابتدا شما را 6 ماه معاف موقت کنند و سپس معاف دائم.
بند 7:
كژخوئيها يي که مغاير شئونات اجتماعي و نظامي(از جمله انحرافات جنسي و هموسکسواليتي ) باشد : شش ماه معاف موقت
تبصره: پس از شش ماه در صورت اثبات در مراکز درماني ن.م. : معاف دائم
(06-03-2015, 03:24 pm) نوشته: نوشته: سلام من قبل خدمت برای معافیت هموسکشوالی اقدام کردم ولی سرباز شناخته شدم وقتی به خدمت اعزام شدم در روز اول آموزشی اعلام کردم که بیمار هستم با کلی دنگ و فنگ و رایزنی و رفتن به بازرسی تونستم برم بیمارستان ارتش بیرجند اونا هم یه جلسه برام تعیین کردن تو بیمارستان 505 ارتش تهران و رفتم و جلسه شورا را برای یک ماه دیگه گذاشتن در صورتی که یک ماه دیگه آموزشیم تموم میشه، خدایی خسته شدم از این وضع نمیشه جلسه شورا را زودتر انداخت؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید