27-02-2018, 04:04 PM
سلام به شما
(23-02-2018, 09:15 PM) نوشته: سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريموباید برای معافیت اقدام کنید، خود آن ها شما را به پزشک متخصص برای تشخصی شدت و نوع بیماری ارجاع میدهند و در نهایت کمیسیون پزشکی باید معافیت شما را تایید کنید.
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟
(27-02-2018, 12:05 PM) نوشته: سلامبله این امکان وجود دارد.
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟
(27-02-2018, 03:05 PM) نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟مشکل دقیقا کجاست؟ قصد معافی و کمیسون ندارید یا دارید؟ به هر حال پلیس +10 بهتر شما را راهنمایی خواهد کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید