(12-01-2018, 08:09 PM)amirfriendship نوشته: من برای دانشگاه Linnaeus University, Växjö ،مستر مجدد و 4 رشته اپلای کردم. نمی دونم این کار درسته یا شانسم و پایین میاره. ولی با توجه به شرایطش این دانشگاه اپلای کرد. لیسانسم مهندسی و ارشدم مدیریت. 2 تا رشته که مرتبط با مهندسی باشه اپلای کردم 2 تا مدیریتی. امیدوارم یکی از این 4 تا برای مستر مجدد پذیرش بده.
هدفم هم زندگی در سوئد. یعنی پذیرش بگیرم و بعد که رفتم کار پیدا کنم و بمونم.
به نظرتون کار درستیه؟ اینکه فقط یک دانشگاه متوسط رو به پایین انتخاب کردم که بتونم پذیرش بگیرم؟
آیا شانس پذیرش دارم؟
اگر پول داشته باشی مساله ای نیس پذیرش گرفتن سخت نیس فاند گرفتن سخته
هچنین من نمیدونم سفارت سوید چطوریه برا ارشد مجدد ولی بعیده مثل اون یکی ها گیر بده.
از نظر من اروپا جای موندن و کار نیس به خصوص که بحث اقمت پیش میاد. یعنی به این امید که کار پیدا میکنم بش و ... برم از دید م درست نیس.کسی که واقعا میخواد بره کشور اروپایی حتما باید زبانش رو خوب یاد گرفته باشه بدون دونستن زبان زندگی میشه زهر. زندگی دانشجویی نه منظور زندگی عمومی و بعد دانشجویی.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.