عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئد تحصیل در سوئد سوالات در مورد نحوه پرداخت شهریه و ثبت نام در دانشگاه های سوئد از پاییز 2011

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات در مورد نحوه پرداخت شهریه و ثبت نام در دانشگاه های سوئد از پاییز 2011
آفلاین simin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2011, 06:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2011, 02:30 AM توسط Faraz.)
سلام من از لوند براي2011 (مستر) پذيرش گرفتم. 25% scholarship دارم يعني 42000 SEK در سال. اولا راجع به accommodation مي خواستم بدونم اين به اين معنيه كه پولي براي خوابگاه نبايد بدم؟
All students who are paying tuition fees for a minimum of one semester, including students whose tuition fee is wholly or partly covered by scholarship, are guaranteed housing through the International Housing Office (IHO) at Lund University. More information about accommodation and how to apply will be provided once you have accepted the Scholarship Offer."
و اينكه بقيه شهريه رو چه جوري بايد پرداخت كرد؟
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

26-03-2011, 06:20 PM
مطمئن نیستم ولی حدس می زنم به این معنی است که حتما به شما خوابگاه تعلق خواهد گرفت.ولی نگفته که خوابگاه رایگان است
معمولا خوابگاه یکی از مشکلات اساسی در سوئد است و انها با این کار کسانی که خوابگاه دارند را در اولویت گذاشته اند
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین simin
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2011, 06:23 PM
مرسي از جوابتون، خودمم همين فكر رو كردم. نمي دونين شهريه رو با جه شرايطي بايد پرداخت كرد؟
نقل قول  

آفلاین Alireza
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2011, 10:22 PM
سلام

تبریک بابت پذیرشتون، نمی دونم منظور از سوالتون این بوده که کلا شهریه رو کی و کجا باید پرداخت کنید یا اینکه چیزه دیگه؟اما بنا بر اطلاعاتی که من می بینیم شما قبل از اقدام برای ویزا باید شهریه رو بابت ترم اول به حسابشون واریز کنید.
Payment of tuition fees

If you are required to pay tuition fees in Sweden, your first invoice will be distributed during the first week of May 2011 through the Student Portal. Please note that you will need to pay this first installment before 15 June 2011 in order to apply for and secure a residence permit before the semester starts.
http://www.lunduniversity.lu.se/o.o.i.s?..._item=5530
در مورد خونه هم فقط به این معنی هستش که به شما خونه میرسه، اما پولشو خودتون باید بدید:
Housing guarantee conditions

The housing guarantee means that you are guaranteed to receive a housing offer from the International Housing Office at Lund University. As a non-EU/EEA student required to pay tuition fees, you will be able to keep your housing for the normal duration of the Master’s or Bachelor’s programme to which you are admitted (1-3 years). However, in order to keep your housing guarantee the following conditions apply:

You accept the housing offer given by IHO
Payment of the first rent installment is made on time (one month’s rent, normally SEK 3500-4500)
Payment of the remaining rent installments and tuition fees are made on time
You do not cancel your housing contract during your study period
You fulfill the rental terms and conditions of the accommodation

http://www.lunduniversity.lu.se/o.o.i.s/25003
نقل قول  

آفلاین Alireza
**
نقل قول

30-03-2011, 10:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2011, 10:27 PM توسط Alireza.)
در این تاپیک لطفا اگر سوالی در مورد نحوه ثبت نام، پرداخت شهریه و... پس از پولی شدن دانشگاه های سوئد دارید، مطرح نمایید. با توجه به اینکه تا کنون این موضوع مطرح نبوده لطفا در پاسخ دادن به سوالات دقت کنید و فقط با ذکر مرجع به سوالات دوستان پاسخ دهید.

ممنون
نقل قول  

آفلاین zarghami
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2012, 04:07 AM
سلام
چه جوری میشه با مدرک لیسانس (مهندسی) تو سوئد تحصیل کرد رایگان! رزومه کاری و تحصیلیی هم ندارم! اگه کسی از بستگانم اونجا باشه چه جوری میتونمرو کمکش حساب کنم؟ عمویی عمه ای داییی!!! ممنون
morteza.zarghami@gmail.com
نقل قول  

آفلاین Tornado
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-02-2012, 03:15 PM
(19-02-2012, 04:07 AM)zarghami نوشته: سلام
چه جوری میشه با مدرک لیسانس (مهندسی) تو سوئد تحصیل کرد رایگان! رزومه کاری و تحصیلیی هم ندارم! اگه کسی از بستگانم اونجا باشه چه جوری میتونمرو کمکش حساب کنم؟ عمویی عمه ای داییی!!! ممنون
morteza.zarghami@gmail.com
اگه بتونید فاند بگیرید ؛ می تونید رایگان تحصیل کنید که اون نیز نیاز به داشتن رزومه قوی داره
عمه؛ خاله و ... نیز هیچ کمکی در راستای عدم پرداخت شهریه نمی کنه.
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین shirin.moniri
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-03-2013, 12:02 AM
سلام من لیسانس مهندسی تکنولوژی معماری دارم. رزومه قابل توجهی هم برای ارائه ندارم. برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد معماری در سوئد چه قدر هزینه من میشه؟
همچنین من متاسفانه منظور از فاند رو نمیدونم اگه زحمتی نیست یک توضیحی در این مورد بدین .
با تشکر از زحمات شما.......
نقل قول  

آفلاین تارخ
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2015, 12:58 AM
سلام خواستم بدونم تمام شهریه دوره زبان تو سوئد باید یکجا پرداخت بشه (46000کرون) اگر کسی میدونه خواهش میکنم منو در جریان قرار بده ممنون میشم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر