02-12-2017, 05:10 PM
(29-11-2017, 03:15 PM)naomi نوشته: با سلامسلام روزتون بخیر
من بزودی وقت سفارت آلمان دارم برای دیدار خواهرم که شروند آلمان هست
چند سوال داشتم
1- من باید بلیط رزرو کنم
2- بیمه باید بکنم
1و2 برام سواله اخه من هنوز تاریخ دقیق سفر ندارم. راه حل چیه
3-صورتحساب بانک ببرم یا تراکنش حساب و آیا حساب خودم یا برای مادرم که قراره همراه من تو سفر باشه اکی هست
4-شوهرخواهرم و خواهرم دعوتنامه دادن .آیا باز خواهرم باید کپی شناسنامه یا پاس المانی بده به من در راستا اثبات روابط خانوادگی
5-ایا من نیاز قبل رفتن سفارت مدارک تو سفارت تاییدکنم. آخه وقت تایید دیر میدن چیزی تو لیست ندیدم سوال شده برام؟
6- ترجمه انگلیسی اوکیه
7-من دوران دانشجویی تموم شده اما هنوز فارغ التحصیل نشدم کارم ادامه داره آیا مشکلی داره کارت دانشجویی ارایه بدم یعنی استعلام میکیرن یا استادم نامه بده من بعنوان محقق دارم تو آزمایشگاه اش کار میکنم.البته تو سیستم نه فارغ التصیلم نه دانشجوبی هویت.خخخخخخخخخخ
8- سایز عکس 6*4 یا 3*4
و چه نکاتی باید توجه کنم من قبلا ویزا شینگن کرفتم اما از طریق آژانس خودم انجام ندادم برای همین اطلاعاتم کافی نیست. لطفا کمکم کنید . ممنون
بله بلیط رو باید رزرو کنید یا تأیید نهایی بشه . تأیید نهایی بشه بنظرم بهتره از نظر مسئولای سفارت .
2- بله بیمه مسافرتی حتما باید داشته باشید و معمولا بیشتر بیمه ها وقتی سفارت ویزا نداد پول رو بهتون بر می گردونن . ولی برای سفارت باید حتما بیمه تهیه کنید .
برای بیمه که تاریخ نمیخاد مثلا شما میگید برای 15 روز بیمه میخام . تاریخ روش نوشته نمی شه .
بنظر من برای هر دو باید گردش حساب سه ماه اخر رو ببرید بهتره . ( به انگلیسی )
نه کپی شناسنامشون نیاز نیست . همون دعوتنامه کفایت میکنه . تو سفارت اصل بر صداقت شماست .
نه همون داخل سفارت یه شخصی هست مدارک رو مرتب میکنه براتون اسمش علیرضا بود من رفتم . بعدش میرید به سمت باجه ها که مدارک رو بهشون تحویل میدید . سفارت آلمان ترجمه نمیخاد .
برید دانشگاه بگید برای سفارت نامه بدن که شما دانشجو هستید همین کافیه . با مهر دانشگاه باشه و فارسی .عکس فرقی نداره زیاد چون اسکن میکنن و بهتون بر می گردونند . من سه در چهار بردم قبول کردن .