26-10-2017, 11:45 AM
(27-09-2016, 07:35 PM)king نوشته: با درود
ثبتنام لاتاری سال 2018 در تاریخ 13 مهر الی 17 آبان سال 1395 انجام می شود.
و تنها از طریق وبسایت www.dvlottery.state.gov ثبتنام صورت میگیرد.
از دوستانی که سالهای پیش شرکت کردند و چه برنده شدند و چه برنده نشدند و کسانی که علاقه مند به شرکت هستند لطفا اطلاعات و تجربیات خودشون رو در اختیار عموم قرار بدهند![]()
لطقا به چند نکته توجه کنید : قبل از پرسیدن سوالهای تکراری لطفا به تاپک های لاتاری 2017 و سوالهای مربوطه ، برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه ، لاتاری 2015 و سوالات مربوطه مراجعه فرمائید و مطالب را مطالعه کنید.
این تاپک فقط در خصوص لاتاری 2018 است.
کامیاب و سربلند باشید
ویرایش شد.
پ.ن: با تشکر از دوست گرامی، ثبت نام در لاتاری رایگان بوده و خود افراد میتوانند این کار رو انجام دهند از طریق سایت. لطفا به کلاهبرداریها توجه کنید و به ایمیل ها هم توجه نکنید.
باسلام من روز 24اکتبر مصاحبه داشتم ولی افیسر به دیپلمم که تو بررگسالی گرفته بودم گفت دولت امریکا نمیتونه اعتماد کنه که شما سر کلاس رفته باشید وگفت دیپلمتون کافی نیست ودوسال دوره کاری تو یه شغلی میخوایم که قابل قبولامریکا باشه من را ریجکت کرد با کد 212)a()5(وپایین برگه نوشته که تایکسال وقت دارین که اینکارها را انجام بدیدوگرنه کیس شما کنسل میشه از کارشناسان محترم میخواستم ببینم من باید چیکار کنم من 5سال تو یه باشگاه ومرکز ماساژ کار حرفه ای ماساژ انجام میدم ولی نمیدونستم که حتما سابقه کارم میخواستن فکر کردم دیپلمم کافیه برای روز مثاحبه الان میتونید من را راهنمای کنید