12-09-2017, 10:47 AM
(12-09-2017, 02:56 AM)shidan نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی ) هستم دوره ی کارشناسی ام رو در دانشگاه الزهرا تهران با معدل 15.53 گذروندم و ارشدم رو هم در دانشگاه الزهرا تا ترم دوم با 17.30 دارم میگذرونم که خب معدلم تو همین رنج میمونه انشاا....
هنوز به مقاله دادن نرسیدم و تازه اقدام کردم برای زبان و میتونم نمره ی قابل قبول و خوبی بیارم.
موضوعی هم که دارم کار میکنم خیلی شانس داره با توجه به تحقیقاتی که کردم تقریبا ازمایشگاه های مخصوص براش دارن.
حالا با همه ی این تفاسیر ....
1. اصلا شانسی وجود داره برای امریکا (تا زمانی که بتونم فول فاند بگیرم رنک دانشگاه خیلی اهمیتی نداره)
2.در چه رنج از دانشگاه ها میتونم شانس فول فاند رو داشته باشم؟
3.از الان اقدام کنم یا بزارم درسم تموم شه و مقاله و اینا بدم و بعد اقدام کنم؟
پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم
@Babak
گرفتن پذیرش و فاند از امریکا به نمره GRE و معدل خیلی وابسته است. معدل لیسانس شما متوسطه، معدل فوق شما خیلی بهتره، اما متاسفانه تاثیر معدل لیسانس بیشتره. به همین خاطر باید سعی کنید تا اونجا که میشه نمره خوبی برای GRE بیارید.
با فرض داشتن نمره خوب GRE و داشتن حد نصابهای لازم برای تافل به نظر من شما شانس پذیرش از امریکا رو دارید. در مورد رنک دانشگاه سخت میشه نظر داد و به خیلی چیزها از جمله شانس بستگی داره. اگر بخوام حدس بزنم فکر میکنم برای رنک ۵۰ تا ۱۰۰ شانس بهتری داشته باشید.
اگر درس شما سال آینده تموم میشه، پاییز امسال اقدام کنید. داشتن مقاله خوبه، اما ضروری نیست. به نظر من لزومی نداره که یک سال به خاطرش صبر کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.