21-08-2017, 05:44 PM
(21-08-2017, 01:48 PM)مهمان نوشته: با سلام دوباره
نتایج عکس سیتی اسکن و رادیولوژی رو پیش دکتر متخصص بیمارستان بردم
دکتر بهم چیزی نگفت فقط تعجب کرده بود که چطور زمین میشینم، چطور پای سفره میشینم غذا میخورم و چطور از سرویس بهداشتی استفاده می کنم و کلی سوال دیگه
من از یک جای حرفاشون فقط تونستم بفهمم که انگاری توی نتیجه عکس ها نوشته پای راست من ۶ درجه و پای چپ من ۲۶ درجه عقب زدگی (پس زدگی) داره
بعدش ۷-۸ خط متن نوشت داخل برگه معاینه و بهم گفت بیرون منتظر باشم
بعد مدتی مسئول اونجا برگه ای که دکتر نوشته بود رو گذاشت تو پاکت و داد دستم تا ببرم به اتاق کمیسون پزشکی بیمارستان
از اونجا گفتن ۵شنبه بیا برو دکتر چشم پزشک (من عینکی ام و درجه چشام خیلی کمه 0.75 هست ولی باز مجبورم برم دکتر) بعدش پروندتو میفرستیم نظام وظیفه!
شرمنده سرتون رو درد آوردم، واسه من ۲ سوال پیش اومده :
۱. کمیسون ۳ نفره تشکیل نشده واسه من و الان دارن میفرستن نظام وظیفه، قراره چه اتفاقی بیوفته الان ؟
۲. من بند 29 دفترچه رو که در رابطه با عقب زدگی زانو هست مطالعه کردم که نوشته :
بند 29:
ژنوراكورواتوم :
الف ) بيش از 15 درجه : معاف دائم
ب) كمتر از 15 درجه : معاف از خدمات رزمي
این ۱۵ درجه جمع درجه دو پاست یا میانگین دو پا یا باید هردو بالا ۱۵ باشه تا معاف شم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین و متشکرم بابت انجمن خوبتون
سلام
1. تا آنجایی که من اطلاع دارم کمیسیون وجود داره و شما به آنجا مراجعه میکنید، البته شاید شهرهای کوچکتر که معافیت کمتری دارند به همین صورتی باشد که شما گفتید. کمیسیون هم (تا آنجا که اطلاع دارم) داخل نظام هستش.
2. اگر مهم بود اعلام میکردند، در معافیت میانگین ندیدهام، معموما یا به صورت تک عنوان میشود یا از مجموع استفاده میشود، نگران نباشید، به امید خدا معاف میشوید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید