19-08-2017, 08:11 PM
(19-08-2017, 07:23 PM)Razi131322 نوشته: سلام دوست عزیز. راستش من همونطور که گفتم حوصله سه ترم باقیمونده اینجام رو ندارم و اگه الان ازش خلاص بشم ارزونتر درمیاد چون مجبور به آزادسازی مدرک ارشدم هم نمیشم. طبق این معیارها که گفتم(سهولت در ویزا، امکان کار پارت تایم، امکان اخذ اقامت هنگام و یا بعد از تحصیل). کار خیلی معمولی هم باشه مهم نیست فقط پارت تایم و روزانه نهایتأ 3 ساعت.میخوام ارشدم رو توی اروپا بگذرونم و هدف گذاری اصلیم برای دکترا توی آمریکای شمالیه(به همین خاطر اسمی از کانادا نبردم، هر چند اگه دانشگاه های بدون شهریه مناسب داره دوست دارم بهم معرفی کنید) چون مطمئنم اینجوری(یعنی ارشد اروپا) راحتتر میتونم به این هدف برسم(چون سربازی نمیکنم، تجربه زندگی غربی پیدا میکنم، هر کشوری برم زبان اون کشور رو مازاد بر تقویت انگلیسیم یاد میگیرم و اگر بشه اقامت هم پیدا کنم که نور علی نور. علاوه بر مبلغ وثیقه، شما 35 میلیون تومنی درنظر بگیرید که بتونم هزینه کنم... هرچند با همین مبلغ هم من تقریبأ 90 درصد پتانسیل مالیم رو صرف میکنم ولی باز ارزش داره(مایلم نظر شما رو هم بدونم)
آقا چقدر پرانتز در پرانتز شد، می بخشید![]()
درود
خب نه کانادا رو فراموش کنید. دیگه بحث اینکه ارشد فاند گرفتن از همون اول کاریست بس سخت رو کنار میزارم. مگر چند کشور محدود.
اولا یه نکته بگم. اقامت دایم در حین تحصیل رو فراموش کنید شدنی نیست. بعد تحصیل هم اروپا اقامت گرفتن راحت نیست. باید چند سال کار کنید بعد مالیات بدید و بعد بیمه رد بشه تا بهتون اقامت بدن. شما حداقل 5 سالی در نظر بگیر متوسط.
با این بودجه من ترکیه و ایتالیا و بعد المان(در صورت اینکه کار پیدا بشه براتون) چون المان همون اولش این پولی که شما دارید رو قبضه میکنه! پس اندکی ریسک داره. اینطور بگم اگر کلا المان کار پیدا نشه باید متوسط 600 یورو کم کم در شهرهای بزرگ خرج کنید که خب کلا میشه 60 میلیون کف!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.