07-07-2017, 07:34 PM
(07-07-2017, 04:15 PM)butterfly نوشته: سلام، خیلی متاسفم به خاطر این تجربه بد.سلام چقدر ناراحت کنندس متاسف واقعا امیدورام تونسته باشید جای دیگه موفق باشید واقعا عمر و هزینه و زندگی آدم رو تلف میکنن و ممنون از راهنماییتون من تلاش خودم رو میکنم دوباره و همینطور برای دانشگاه های غیر آمریکا.
متاسفانه اخذ ویزای آمریکا طی دو سال اخیر سخت تر از قبل شده و برخلاف سال های قبل که همه فول فاندها ویزا می گرفتند، افرادی مثل من و شما با وجود پذیرش فول فاند ریجکت شدیم. من هم پارسال سه بار اقدام کردم و هر سه بار ریجکت شدم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که اقدام دوباره فایده ای نداره و قید تحصیل در آمریکا رو زدم. پرونده شما هم مشکلی نداره و حتی شما نیازی به نشون دادی تمکن مالی هم نداشتین. ضمن اینکه صرف داشتن خواهر برادر دانشجو در آمریکا دلیل ریجکت نیست. از دوستان خود من، دو برادرشون در آمریکا دانشجو بودند و ویزا هم گرفتند و الان هم آمریکا هستند. به هرحال افسرهای آمریکایی تبحر خاصی در ارتباط دادن مدارک پرونده اپلیکنت ها به عدم وابستگی به کشور دارند!
اما با همه این اوصاف، ناامید نباشید چون مجدد پارسال افرادی بودند که بعد از یکی دوبار ریجکت موفق به اخذ ویزا شدند. برای همین همچنان شانس دارید. با توجه به تجربه خودم، من پیشنهاد می دم یکبار دیگه هم اقدام کنید. در مورد بازه زمانی مصاحبه بعدی نمیشه حکم کلی داد. معمولا وقتی افراد پرونده شون مشکل خاصی داره مثلا مستر مجدد هستند یا فاند کامل ندارند توصیه می کنند که با تغییر شرایطشون دوباره برند مصاحبه اما در مورد شما پرونده تون مورد خاصی نداره که بخواهین تغییر بدین. به نظرم دیفر کنید و ضمن آماده شدن برای مصاحبه بعدی، دانشگاه های غیر آمریکا رو هم از همین الان بررسی کنید برای اپلای. اینطوری حتی اگر خدای نکرده دوباره ریجکت شدید فرصت رو از دست ندادید.
موفق باشید.