18-06-2017, 12:17 PM
(17-06-2017, 07:35 PM)mary-afr نوشته: سلام .سلام
من لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه یزد با معدل 15/76 دارم . ازدواج کردم . سطح زبانم بد نیس. قصد تحصیل ارشد بازاریابی در یزد رو دارم که سعی می کنم معدل بالای 17 بگیرم . سطح زبانم خوبه و از الان شروع به خوندن برای تافل و آیلتس و جی مت کردم . اگر نمره ی خوبی در اونها با توجه به اینکه زبانم خوبه بگیرم . آیا شانسی در دانشگاه تورنتو یا ونکوور در رشته های مدیریتی و بازاریابی در مقطع دکترا به صورت فول فاند خواهم داشت؟ بیشتر بهم میگن فایده ای نداره و ناامیدم می کنن. قصد دارم که بعد از درسم همونجا کار کنم و بتونم اقامت بگیرم و سیتیزن بشم که میگن بازارکار این رشته ها در کانادا خو نیس. این حرفها تا چه حدی صحیح هست. مقاله ندارم ولی حتما در مقطع ارشد خواهم نوشت.ممنون
نیازی به تافل و آیلتس با هم نیست، از بین این دو یکی را انتخاب کنید و برای کسب نمره بالا در آن تلاش کنید.
با شرایط حال حاضر خیر، به نظر من بدون مقاله ISI امید زیادی به این موضوع نخواهد بود.
در مقطع دکتری معمولا فاند در نظر گرفته شده است.
برای اطلاع از وجود یا عدم وجود موقعیت شغلی باید در وب سایتهای کانادایی به دنبال آن باشید، هرچند 2 سال از تحصیل شما باقی مانده است، 2 سال هم مقطع دکتری زمان نیاز دارد، در بهترین حالت ممکن شما 4 سال دیگر وارد حوزه کاری در کانادا خواهید شد که پیش بیینی این زمان کار آسانی نیست اما برای بهترین ها همیشه کار وجود دارد. صرف فارغالتحصیل شدن حتی از بهترین دانشگاهها نیز هیچ شغلی به صورت خودکار برای شما در نظر گرفته نمیشود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید