16-05-2017, 11:32 AM
دوستان سلام خسته نباشید
دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
بنده دانشجوی دوره لیسانسم.دوستان بحثی در مورد معدل این دوره کردند که برام سوالی پیش اومد.
من نهایتا بتونم از دوره لیسانسم معدل 15 به بالا بگیرم.
ولی سطح زبان انگیلیسیم خوبه.
می تونم برای زبان آلمانی هم اقدام کنم و به یه جایی برسونمش
و اینکه دانشجوی مواد و متالورژی هستم.
در مورد مقاله دادن هم همونطور که دوستان گفتن برا مقطع من زیاد راحت نیست و تا حالا تجربه خاصی نداشتم توش.
اعتبار دانشگاهمم بد نیست.
کاری که من می خوام بکنم اینه که می خوام مدرک بین المللی مرتبط به رشته آی تی هم بگیرم(مدارک مرتبط به شرکت سیسکو...)
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر بخوام برای ارشد یه دانشگاه خارج از کشور اقدام بکنم,چقدر می تونه این مدرک های زبان و این مدرک آی تی که به رشته خودم ربطی نداره, بهم برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد با فاند کمک بکنه؟
ممنون میشم کمک کنید
دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
بنده دانشجوی دوره لیسانسم.دوستان بحثی در مورد معدل این دوره کردند که برام سوالی پیش اومد.
من نهایتا بتونم از دوره لیسانسم معدل 15 به بالا بگیرم.
ولی سطح زبان انگیلیسیم خوبه.
می تونم برای زبان آلمانی هم اقدام کنم و به یه جایی برسونمش
و اینکه دانشجوی مواد و متالورژی هستم.
در مورد مقاله دادن هم همونطور که دوستان گفتن برا مقطع من زیاد راحت نیست و تا حالا تجربه خاصی نداشتم توش.
اعتبار دانشگاهمم بد نیست.
کاری که من می خوام بکنم اینه که می خوام مدرک بین المللی مرتبط به رشته آی تی هم بگیرم(مدارک مرتبط به شرکت سیسکو...)
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر بخوام برای ارشد یه دانشگاه خارج از کشور اقدام بکنم,چقدر می تونه این مدرک های زبان و این مدرک آی تی که به رشته خودم ربطی نداره, بهم برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد با فاند کمک بکنه؟
ممنون میشم کمک کنید