عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند تحصیل در نیوزلند پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University)

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University)
آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-05-2017, 11:48 AM
(12-05-2017, 02:53 PM)Torkan نوشته: دوست عزیز فارغ از دانشگاه، نیوزلند با اینکه کشور توسعه یافته هست ولی در رفتن بهش خیلی تامل کنید. برخلاف گفته ماموران مهاجرتی، کار بسیار سخت پیدا میشه و کاملا به سابقه کار در خود نیوزلند اهمیت میدهند.
اگر فاند کامل بگیرید خب میشه بهش فکر کرد (که اونم به سختی میدن) میشه بهش فکر کرد اما واقعا بدون فاند رفتن ارزش نداره به نظر من.
من نا امیدتون نمیکنم ولی دو تا از دوستان طبق صحبتیکه دیروز کردیم بر صحت این وبسایت تاکید داشتند.

پ.ن: البته عادت ایرانی ها همیشه این بوده که از همه جا ناله کنن به خاطر همین من وبسایت بالا رو دوستم که 23 ماهه نیوزلنده و به شدت دنبال کاره برام گذاشت. خودش میگفت که من به این وبسایت قبل رفتن میخندیدم!
در ضمن تصمیم گیری رو سعی کنید خودتون بکنید. چون فکر کنم شما تقریبا تمام کشورها رو رصد کردین تا اینجا و اگر بخواید از همه اطلاعات بگیرید بیشتر دچار تنقاضات ذهنی میشوید.

یک روز یکی از دوستان به من گفت خودت را به یک دانشگاه و کشور محدود نکن. حقیقتش این که من از چندین دانشگاه در کشورهای مختلف پذیرش گرفتم ولی موردی که من و به شک انداخت این بود که آیا پس از تحصیل می تونم بمونم و از پس هزینه ها بر میام تا کار پیدا کنم.
برای همین بورس و اقامت پس از تحصیل برام مهم بود.
از این جهت فکر کردم نیوزلند شاید خوب باشه. البته اگر بشه پذیرش گرفت.
با توجه به توضیحات شما, آیا پس از تحصیل نمیشه از نیوزلند به استرالیا رفت؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط saaaaam - 28-07-2014, 06:59 PM
RE: پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط saaaaam - 28-07-2014, 07:00 PM
RE: پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط saaaaam - 28-07-2014, 07:02 PM
RE: پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط amirfriendship - 12-05-2017, 02:13 PM
RE: پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط Torkan - 12-05-2017, 02:53 PM
RE: پذیرش از دانشگاه لینکلن نیوزلند (Lincoln University) - توسط amirfriendship - 13-05-2017, 11:48 AM