28-03-2017, 10:14 PM
(28-03-2017, 08:06 PM)Raminsezi نوشته: دوستان سلام
من دانشجو ارشد عمرانم ک تا شهریور دفاع میکنم و مقالم هم تا همون موقع احتمالا بسیار زیاد آماده میشه ، با توجه به اینکه میگن پروسه ایمیل زدن زمان بسیار میبره و اینکه من برای پاییز 2018 میخوام اقدام کنم به نظرتون از الان ایمیل زدنو شروع کنم یا نه با توجه به اینکه هنوز پایان ناممو دفاع نکردم؟ ( در رابطه با موضوع پایان نامم اساتید مختلفی رو با رشته کاری یکسان پیدا کردم فقط نکته مهم اینکه در ایمیلی که میخوام بزنم باید چه مواردیو ذکر کنم ؟ اینو قبول میکنن که مقالم تا شهریور ماه آماده میشه و بعدا براشون بفرستم ؟ )
ممنونم بابت توجهتون
- ایمیل زدن به دفاع ربطی نداره... 3 یا 4 ماه قبل از deadline موردنظرتون شروع کنید به تماس با اساتید... در مورد position های اروپایی باید مرتبا گوش به زنگ باشید...
- در ایمیل باید CV تون رو ارسال کنید... اگر مقاله تون هنوز چاپ نشده می تونید بنویسید under review... اینکه استاد اهمیتی برای چنین مقاله ای قائل بشه یا نه بستگی به خودش داره...
- در مورد هر کس بنا به شرایط حال حاضرش تصمیم میگیرند نه آینده... اگر اینطور نبود اون وقت هیچ application تا ابد هم کامل نمیشد و همه می خواستن در اینده چیز هایی بهش اضافه کنن...