26-03-2017, 09:05 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2017, 09:08 AM توسط ahmadpashaei.)
(25-03-2017, 08:33 AM)مهمان نوشته: سلام من ظریف هستم از کشور افغانستان.
من در مارچ سال 2016 امریکا رفتم بعد از یک ماه گرین کارت و سوشیال کارت رو به دست آوردم و مدت دو ماه آمریکا بودم ولی بخاطر بعضی مشکلات که در افغانستان داشتم پس دوباره افغانستان برگشتم چون پدرم مریض بود و بخاطر تداوی رفتم و حالا تقریبا 10 ماه و 20 روز میشه که از آمریکا دور هستم آیا دوباره میشه که پس برگردم آمریکا ؟؟
سلام. دارندگان گرین کارت میتونن تا مامزیمم یکسال(مثلا حدود 11.5 ماه) خارج از آمریکا باشن. در اینصوزت سابقه حضور قبلیشون پاک میشه و برای سیتیزن شیپی گرفتن محاسبه نمیشه. اگر بخواید سوابقتون در آمریکا پاک نشه باید قبل رسیدن به شش ماه برگردین آمریکا. ضمنا خودتون برای قانع کردن افسر CBP در مرزبانی هوایی آماده کنید البته اصلا سخت و عجیب نیست. راستش رو بگین گه چرا اونجا برگشتین. آخه دارنده گرین کارت باید طبق قانون آمریکا رو محل اصلی و اول زندگیش قرار بده و نباید ازش به عنوان ویزای multiple توریستی استفاده بکنه.در ضمن با توجه به شرایط فعلی هیچ فرمی رو ندانسته امضا نکنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم