(12-03-2017, 04:03 AM)saaaaam نوشته: سلام
این دوره ها مربوط به کسانی هست که مستر در اون کشورها تحصیل کرده اند درواقع تا شما اینجا یک مقطع تحصیل نکنید شانسی برای پذیرش در این رشته ها ندارید
پس بله مدارک شما باید ازاد باشد
مدرک زبان قطعا لازم دارید
و باید برای پذیرش در مقطع فوق اپلای کنید
البته یکی از دوستان من دوره ی مستر در شرکت sarmap سوییس خدود سه ماه کارآمور بود (هرچند جزئیات رو نمیدونم)
به طور کلی جناب saaaam مسئله ی من اینه که بنده فعلا نمیخوام ادامه تحصیل بدم

از طرفی هم دوست ندارم تو ایران بمونم
یعنی در واقع میخوام دو سه سال تو خارج از کشور کار کنم و بعد برای مستر مجدد (اگر لازم دیدم) و یا Phd اقدام کنم
بهترین راهش هم همین ویزای کلاس 476 استرالیاست
و یا پیدا کردن کار full time در یک کشور خارجی (ترجیحا دوست دارم research-based باشه)
میخوام ببینم اصلا امکانش هست؟ (البته میدونم رشته به رشته فرق میکنه و همین طور رزومه به رزومه و من تا نمره زبان و رزومه ام رو در اختیار شما نذارم نمیشه اظهار نظر کرد)
کلا سوالم اینه بدون داشتن سابقه کار در ایران (جون وقتی بخوام بدون بیمه کار کنم عملا مدرکی هم ندارم که ارائه بدم به اون شرکت خارجی به عنوان سابقه کار)...امکان پیدا کردن کار در خارج از کشور هست؟
البته ویزای کلاس 476 برای همینه....ولی رشته ی بنده هم سنجش از دور هست...تو ایران به عنوان عمران-سنجش از دور نامیده میشه و بنده در دانشکده زیر تحصیل کردم که جز زیرمجموعه فنی هست
http://geospatialeng.ut.ac.ir/remotesensing
ولی با توجه به اینکه اسم مدرک میشه M.Sc in Remote Sensing و ویزای کلاس 476 هم مخصوص رشته های فنی هست نمیدونم میتونم استفاده کنم یا نه؟
ضمنا مدرک لیسانس بنده میشه geomatics engineering و گرایش ارشدم هم یکی از گرایش های همون مدرک لیسانسم هست و بین لیسانس و ارشد تغییر رشته ندادم
چون واقعا خسته شدم...تا بحال سابقه کارم در حد همون کارآموزی لیسانس بوده....و اصلا دوست ندارم همین جوری هی درس بخونم بدون سابقه کار
حتی حاضرم به قول شما به صرف کارکردن دوباره در یه مخیط تخقیقاتی مدرک زبانم رو آماده کنم و ارشد مجدد اقدام کنم...ولی میگن فاند برای ارشد کلا کمه و بنده هم میدونم الان نه توانایی موندن طولانی مدت تو ایران و نه توانایی شروع دوره ی دکترا رو ندارم (حداکثر یک سال یا یه سال و نیم که صرف مدرک زبان و پس انداز پول و منتظر موندن برای پذیرش مقاله هایی که submit کردم و احیانن تصحیح اونها میشه)
و اگه نتونم کار پیدا کنم با مدرک ایران بهترین گزینه برام ارشد مجدد هست