12-02-2017, 04:10 PM
(12-02-2017, 10:47 AM)مهمان نوشته: سلام ببخشید بیماری من تومور بیضه بوده و الان یکی از بیضه هامو برداشتم و پارسال هم شیمی درمانی شدم و مشکل بیماریم برطرف شده فقط هر از6ماه چندتا آزمایش میدم و به دکترم نشون میدم و برا معافیت پزشکی اقدام کردم و ۲روز قبل این پیام برام اومده
(مشمول گرامي جهت رسيدگي به درخواست پزشکي خود به همراه مدارک شناسايي،3 روز بعد از دريافت پيامک و حداکثر ظرف يک هفته به بيمارستان ايران ناجا..1 به آدرس شيرازچهارراه خيرات مراجعه فرماييد.)
میخواستم ببینم باید چیکار کنم ؟ آیا معاف میشم؟
سلام
این پیام مبنی بر این هست که پرونده شما به مرکز نامبرده فرستاده شده و شما برای معاینه باید همراه مدارک شناسایی به این مرکز مراجعه کنید معمولا بعد از معاینه پزشک نظر خودش را در رابطه با بیماری شما در پرونده مینویسد و پرونده برای تصمیم گیری نهایی به کمیسیون پزشکی ارسال میشود.
اگر مشکل شما کاملا برطرف شده و خدمت سربازی به شما آسیبی وارد نکند شما معاف نمیشوید مگر اینکه درصورت رفتن به خدمت بیمارش شما دوباره شروع شود و یا اسیب دیگری ببینید.
تنها کاری شما الان باید بکنی اینکه به بیمارستانی که گفتند مراجعه کنی و منتظر بشی برا روز کمیسیون و نظر نهایی
قوانین مربوط به بیماری های دستگاه تناسلی اینجا هست میتوانید کامل مطالعه کنید
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok