عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر مهندسی تکنولوژی نرم افزار

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
مهندسی تکنولوژی نرم افزار
آفلاین Elesaar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2017, 11:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2017, 11:42 PM توسط Elesaar.)
(13-01-2017, 09:31 PM)automotive نوشته: @Elesaar
سلام،
اگر دیپلم و فوق دیپلم شما نیز فنی است، حتما این کار را انجام دهید، در غیر این صورت اکیدا از انجام این کار خودداری کنید که پشیمان خواهید شد.
عبارت "مهندسی تکنولوژی" در مدرک شما نشان از آن دارد که مدرک شما فنی و حرفه‌ای است، این مدرک‌ها به نام "Vocational and Technical" در زبان انگلیسی و دیگر کشورها شناخته می‌شوند.
پذیرش گرفتن با مدرک فنی و حرفه‌ای به مراتب مشکل‌تر از پذیرش با مدرک غیر فنی و حرفه‌ای است. تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا (و دیگر کشورها) مدارک فنی و حرفه‌ای را قبول ندارند و شما به هیچ وجه نمی‌توانید آن‌ها را راضی کنید که مدرک شما معتبر است.
ضمنا کنکور در حال حاضر آن هم در مقطعی که شما هستید یک آزمون نمایشی محسوب می‌شود و تمام افراد نیز قبول می‌شوند (البته برای قبول در دانشگاه‌های مطرح باید بسیار زیاد تلاش کنید).
به نظر من با تمام توان برای کنکور مطالعه کنید تا بتوانید در بهترین دانشگاهی که رشته‌ کارشناسی ناپیوسته‌ مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر را ارائه می‌دهد، پذیرفته شوید.
بعد از آن نیز حتما معدل (بالای 18)  کسب کنید.
فول فاند برای دکترای مستقیم (پذیرش مستقیم دکترا با مدرک کارشناسی) در تعداد قابل توجه وجود دارد، اما برای کارشناسی ارشد کار بسیار سختی در پیش دارید.
در ضمن وام در تمام دانشگاه‌های ایالات متحده وجود دارد، اما آیا شما از پس هزینه‌های سنگین تحصیل و زندگی (از ابتدا برای اثبات تمکن مالی در سفارت تا چندین هزار دلار هزینه تا زمانی که بتوانید به وام دسترسی داشته باشید (البته اگر ضامن داشته باشید) بر می‌آیید که به فکر دریافت وام هستید؟ خود آمریکایی‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی مشغول باز پس دهی این وام‌ها هستند.
موضوع زیر را مطالعه کنید.
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده
@automotive
ممنون از پاسخ تون
فقط من متوجه نشدم منطورتا دقیق از این که حتما این کار را بکنید چیه با توجه به متن شما منظورتون فکر کنم این بوده که کنکور بدهم و برم دانشگاه
و یه چیز دیگه من هنرستان فنی و حرفه ای درس خوندم آیا منظور شما از این که مدارک فنی و حرفه ای را قبول ندارند همین هنرستان هایی هست که زیر نظر آموزش و پرورش هستند یا این که مراکز فنی و حرفه ای که زیر نظر اداره کار هستند بوده؟
من الان توی مدرک اتمام معافیت تحصیلیم نوشته((مقطع:کاردانی پیوسته رشته:کامپیوتر-نرم افزار کامپیوتر)) الان این یعنی مدرک فنی حرفه ای حساب میشه  اگه اینطوره بهتر نیست من برم یه دیپلم ریاضی فیزیک بگیرم و از طریق اون برم دانشگاه؟؟ هرچند باید 4 سال درس بخونم به جای دو سال
و سوال آخر در مورد دانشگاه هستش که یه سری دانشگاهای آزادی هستند می گویند رتبه خوبی داره مثل واحد نجف آباد اینا چطورند توی آمریکا بیشتر به دولتی ها پذیرش میدهند یا با آزاد تفاوتی نداره و یکسانند؟
اون صفحه را من قبلا دوبار مطاله کردم ولی چیز دستگیرم نشد فقط یه آقایی توی صفحه دو پست 19 در مورد همین رشته تکنولژی نرم افزار سوال کرده بودند که کسی جوابی نداده
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط Elesaar - 13-01-2017, 06:12 PM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط automotive - 13-01-2017, 09:31 PM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط Elesaar - 13-01-2017, 11:41 PM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط Elesaar - 14-01-2017, 01:49 AM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط automotive - 14-01-2017, 12:16 AM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط Elesaar - 14-01-2017, 12:37 AM
RE: مهندسی تکنولوژی نرم افزار - توسط automotive - 14-01-2017, 12:53 AM