24-12-2016, 02:20 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2016, 02:31 PM توسط kourosh2016.)
@Babak
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
2-دولتی گمنام
3- 15.2
به فرض اینکه ارشد از دانشگاه تهران یا امیرکبیر و یا علم و صنعت در حوزه هوش مصنوعی با معدل بالای 17 و داشتن یک یا دو مقاله و تافل بالای 100 و GRE مورد نیاز
شانس پذیرش PhD از دانشگاههای مطرح (UCI , UCsanDiego ) یا رنک زیر 50 که بتوانم فاند کامل یا بالاخره جوری که بدون هزینه شخصی بتونم تحصیل کنم(چون توانایی مالی پرداخت شهریه و حتی هزینه ماهیانه زندگی در امریکا رو به هیچ وجه ندارم و فقط هزینه امتحانات و آزاد کردن مدرک و بلیط و دیگر هیچ. ) و نهایتا کار دانشگاهی مثل RA,TA انجام بدم و کار غیر آکادمیک انجام ندم .
1.بطور واقع بینانه در صد شانسم اگر چه قابل محاسبه نیست (چون می دونم که فاکتور های زیادی و سلیقه و... زیادی وجود داره) ولی در چه حدود است؟
2.اینکه میگن دکتری 6 سال به بالا میشه یعنی کمتر نمیشه مثلا 5 یا 4 سال و خوب تموم کرد ؟
3.فاند یا کمک هزینه ها برای هر سالی که دکتری ادامه داشته باشه میدن یا نه اولش مشخص می کنند که سه یا چهار سال کمک هزینه و...و هرچی طول بکشه باید خودم بپردازم که خوب اینجوری منتفی میشه! راستش کمک هزینه کامل ، تعیین کننده هست واسم و اینکه می خوام از دانشگاه مطرح پذیرش بگیرم .
سپاس.
2.اینکه میگن دکتری 6 سال به بالا میشه یعنی کمتر نمیشه مثلا 5 یا 4 سال و خوب تموم کرد ؟
3.فاند یا کمک هزینه ها برای هر سالی که دکتری ادامه داشته باشه میدن یا نه اولش مشخص می کنند که سه یا چهار سال کمک هزینه و...و هرچی طول بکشه باید خودم بپردازم که خوب اینجوری منتفی میشه! راستش کمک هزینه کامل ، تعیین کننده هست واسم و اینکه می خوام از دانشگاه مطرح پذیرش بگیرم .
سپاس.