26-11-2016, 08:48 AM
(25-11-2016, 11:16 AM)Abyss نوشته: تحصیلات معماری هم گرونه و هم جز سخت ترین رشته های اینجاس، من اصلا توصیه نمی کنم کسی همچین کاری کنه مگه اینکه واقعا شیفته ی محیط آکادمیک و رشته ی معماریه. دارم شرایط رو می سنجم تا ببینم میتونم تغییری ایجاد کنم یا نه .
همون طور که ترکان گرامی هم اشاره کردند، احتمالا محتملترین و کم خطرترین راه همینه که شغلی پیدا کنید و کارفرما حاضر باشه برای شما درخواست ویزای H-1B بکنه. اگر بخواهید این راه رو پیش بگیرید، الان باید دنبال کار باشید تا کارفرما برای شما در اول ماه آوریل درخواست ویزای H-1B بکنه. در این ضورت شما از اکتبر سال آینده میتونید به صورت رسمی در امریکا کار کنید. برای توضیحات بیشتر به موضوع کار در امریکا تحت ویزای H-1B مراجعه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.