15-11-2016, 11:17 AM
(14-11-2016, 06:39 PM)Lecter نوشته: با سلام. من متاهل هستم. 31 ساله. لیسانس عمران با معدل 13 . فارغ التحصیل سال 90. با توجه به شرایط بسیار بدم برای اخذ پذیرش از دانشگاههای امریکا تصمیم به ادامه تحصیل ارشد در ایران رو دارم. سوالی خدمت دوستان دارم. من برای اینکه بتونم در مقطع دکتری پذیرش با فاند بگیرم از دانشگاههای امریکا چیکار باید بکنم؟ اصلا امکانش برای منه متاهل وجود داره؟ و اینکه چه گرایشی از عمران رو در مقطع ارشد اینجا بخونم تا بتونم برای دکتری پذیرش با فاند بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی م بفرمایید
دوستان دیگه گفتنیها رو گفتهاند، اما چون از من خواسته بودید نظر بدم، من هم نظرم رو مینویسم.
به نظر من با معدل فعلی احتمال این که بتونید از امریکا پذیرش دکترا با فاند بگیرید بسیار پایینه. این که ۵ سال فاصله افتاده در درس شما کار رو مشکلتر هم میکنه. به نظر من برای این که بتونید شانستون رو افزایش بدید، بهتره که از ایران کارشناسی ارشد با معدل بالا بگیرید. در این مدت سعی کنید کار پژوهشی هم انجام بدید و حداقل یک مقاله داشته باشید و در نهایت وقت زیادی هم روی GRE بگذارید تا بتونید نمره خوبی بیارید. در صورتی که این شرایط رو داشته باشید، احتمال این که بتونید پذیرش و با فاند بگیرید وجود خواهد داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.