31-08-2016, 03:13 PM
(30-08-2016, 12:27 PM)مهمان نوشته: سلام و خسته نباشید....من مراحل معافیت پزشکی طی کردم و دکتر بیمارستان برام ام ار ای و رادیولوژی نوشت و منم انجام دادم و دوباره اس ام اس اومد ک برم بیمارستان و جوابم اومده...رفتم بیمارستان و دکتر ام ار ای و رادیولوژیمو دید و برگه ام ار ای ضمینه نوشتش کرد و ستوانی ک اونجا بود گفت برو و هفته بعد اس امس میاد که بیا کمسیون نظام وظیفه...دکتر 3 خط تو برگش نوشت که چون بدخط بود من نتونستم بخونم و فقط تونستم اولش که نوشته بود پلاتین ران پای چپو بخونم...مشکل من اینه که کل پای چپم پلاتینه حدود 20 پیچ و اینکه زانوم به راحتی لق میزنه و عقب و جلو میره و نسبت به استخوان رانمم عقب تره و ساق پامم نسبتا کجه و کرخته....به شدتم شل میزنم و کج راه میرم که به سادگی قابل مشاهدس...از دکتر اونجام 3 بار پرسیدم که acl و pcl من هر دوش پارس که 2 بار گفت اره بابا هر دوش پارس ولی دفعه سوم گفت ولی کامل پاره نیست(ولی مطمئنم اگه مطب شخصیش بود و می خواست خودش عملم کنه می گفت کل رباطات پارس و.. )...حال می خوام بدونم اگه حتی پارگی acl و pclناقص باشه چی میشه و معاف دائم میشم...اینم بگم باز که زانو من به راحتی عقب و جلو میشه و هر کسی با چشمم می تونه ببینه که تکون پیش از حد داره...و به شدت شل میزنم ....مدرکمم پیش دانشگاهیه
تبریک میگم دوست عزیز چون مدرک شما پیش دانشگاهی هست 100% معاف هستید، اما اگر تحصیل کرده بودید هرگز معاف نمی شدید خوش به حال شما که تحصیل دانشگاهی ندارید، اگر داشتید آخرش بهتون معاف از رزم میدادند. کلا کار نظام وظیفه همین هست که تحصیل کرده ها رو نذارن که معاف شن کلا ما بدبخت بیچاره ها تحت هیچ شرایطی حق نداریم معاف بشیم مگر اینکه برگه فوت واسمون صادر شده باشه البته بعد از صادر شدن برگ فوت هم مکافات های دیگر در انتظار ما ها هست باید بستگان طرف یک استعلام گردن کلفت هم برای اثبات مرگ ببرند نظام وظیفه تا شاید بتونند معافی بدند. این مسائل رو دیدم که میگم