(18-07-2016, 06:26 AM)M1KE نوشته: من زیاد با موضوعاتی که اشاره کردین آشنایی ندارم ولی در کل برنامه نویسی پدیده های مهندسی در زبان هایی مثل C یا Fortran کار مشکلیه و در سطح کارشناسی به ندرت کسی سراغ اونها میره چون ممکنه نتونید در زمان یک ترم یا دو ترم کارتون رو به نتیجه برسونید، به ویژه اگر موضوع جدیدی باشه که قبلا کسی روی اون کاری نکرده باشه کار سخت تر هم میشه.
گزینه کار با نرم افزارهایی مثل Fluent و ANSIS و غیره برای مدلسازی یک پدیده نه چندان پیچیده بهتر از برنامه نویسی اونهاست و بعدا می تونید اون رو در ارشد ادامه بدین.
در کل در سطح کارشناسی انتظار نمیره دانشجو مقاله ISI داده باشه و اگر مقاله کنفرانسی در کنفرانس های بین المللی و به زبان انگلیسی بتونید ارائه بدین هم در بیشتر موارد کفایت می کنه. در این مقطع، معدل خوبی داشته باشین بهتره و بیخود سراغ موضوعات پیچیده نرین که نتونید اونها رو انجام بدین. اگر نرم افزار خاصی بلد هستین یا در مورد موضوعی پیشینه خوبی دارین بهتره با همون ها موضوعی رو تعریف کنید و ادامه بدین.
هر که تاووس خواهد جور هندوستان کشد
ممنون از راهنماییت ولی من باید حتما یه ISI داشته باشم الان هم یه مقاله ی کنفرانسی چاپ کردم که ارائه ی شفاهی خورد
دوتا سرتیفیکید هم بهم دادن که یکی مال ارائه ی شفاحی بود و یکی مال اتحادیه ی دانشگاه های استرالیا ، اسم کنفرانس هم سومین کنفرانس علوم و مهندسی در ترکیه استامبول بود
قصد من اینه که برا دکترا برم MIT کاری هم به حرف این و اون ندارم که نمی شه و .............( مگه دست خودشه که نشه )
با توجه به این هدف باید یه جوری خودمو نشون بدم که توانایی دارم دیگه!!!!

برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.