22-06-2016, 08:30 AM
(19-06-2016, 09:22 AM)ghorbani_es نوشته: سلام
من دیروز تو ایروان بخاطر شغلم (توربین گازی) ریجکت شدم. الان میخام انکارا اقدام کنم. بنظرتون اگه اطلاعاتی که تو ds قبلی زدم رو این دفعه وارد نکنم و اظلاعاتی راجب شغلم ندم، اونها متوجه میشن؟ امکانش هست برگردن به DS قبلی؟ البته کاغذی که بهم دادن گفت با social tie رد شدی ولی آفیسر بدلیل شغل ردم کرد. ایا دلیل ردم رو ثبت میکنه؟ تا وقتی که رفتم انکارا بگم بخاطر سوشیل تای رد شدم و حرفی از شغلم نزنم.؟
ممنونم
طبیعتا دسترسی به DS-160 قبلیای که شما استفاده کردید، برای سفارت کار سختی نیست. حالا این که بخواهید ریسک کنید و اطلاعاتی رو وارد نکنید به خودتون بستگی داره، ولی به هر حال احتمال این که در مرحله کلیرنس اطلاعات شما با اطلاعات قبلیای که دادید مقایسه بشه کم نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.