11-05-2016, 06:00 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2016, 06:01 PM توسط mostafa2017.)
دوستان سلام
میدونم که شاید یکی دوبار دربارهی چگونگی پر کردن اطلاعات دوره سربازی اینجا سوال کردم و جوابهای خوبی گرفتم. نکتهای که میخواستم بیان کنم اینه که، چون من تو کلینیک سپاه خدمت کردم (آمپول میزدم، سرم وصل میکردم، پانسمان و ،،،) یکی از دوستان پیشنهاد دادن که تو فرم هم بیان کنم که تو کلینیک بودم که از موقعی که فرم رو میخونن، داستان دستشون بیاد قسمت حساسی خدمت نمیکردم. من اینطور تو فرم پر کردم، همون طور که میبینین، قسمت اول نوشتم سپاه، قسمت دوم ستوان دوم و قسمت سوم هم نوشتم خدمت وظیفه اجباری (این قسمت هم یک پیشنهاد خوب یکی از برندگان دوره قبل بودش):
Branch of Service:
THE GUARDIANS OF THE ISLAMIC REVOLUTION
Rank/Position:
SECOND LIEUTENANT
Military Specialty:
MANDATORY MILITARY SERVICE
حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم:
۱- در کلّ به قول اون دوستمون، کلینیک رو هم بنویسم؟ و اگه آره، تو کدوم قسمت ذکر کنم؟
۲- یا در کلّ مهم نیست و همین طور که نوشتم خوبه؟
بازم ممنون که برخی سوالات ساده و تکراری مارو با متانت و صبر پاسخ میدید.
میدونم که شاید یکی دوبار دربارهی چگونگی پر کردن اطلاعات دوره سربازی اینجا سوال کردم و جوابهای خوبی گرفتم. نکتهای که میخواستم بیان کنم اینه که، چون من تو کلینیک سپاه خدمت کردم (آمپول میزدم، سرم وصل میکردم، پانسمان و ،،،) یکی از دوستان پیشنهاد دادن که تو فرم هم بیان کنم که تو کلینیک بودم که از موقعی که فرم رو میخونن، داستان دستشون بیاد قسمت حساسی خدمت نمیکردم. من اینطور تو فرم پر کردم، همون طور که میبینین، قسمت اول نوشتم سپاه، قسمت دوم ستوان دوم و قسمت سوم هم نوشتم خدمت وظیفه اجباری (این قسمت هم یک پیشنهاد خوب یکی از برندگان دوره قبل بودش):
Branch of Service:
THE GUARDIANS OF THE ISLAMIC REVOLUTION
Rank/Position:
SECOND LIEUTENANT
Military Specialty:
MANDATORY MILITARY SERVICE
حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم:
۱- در کلّ به قول اون دوستمون، کلینیک رو هم بنویسم؟ و اگه آره، تو کدوم قسمت ذکر کنم؟
۲- یا در کلّ مهم نیست و همین طور که نوشتم خوبه؟
بازم ممنون که برخی سوالات ساده و تکراری مارو با متانت و صبر پاسخ میدید.
شماره کیس: ** 2017AS55
تعداد نفرات: یک نفر
رویت قبولیMay 3, 2016 :
ارسال فرمMay 19, 2016 :
تعداد افراد: یک نفر
سربازی: سپاه
موقعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد، مالزی
محل مصاحبه: کوالالامپور, مالزی
تعداد نفرات: یک نفر
رویت قبولیMay 3, 2016 :
ارسال فرمMay 19, 2016 :
تعداد افراد: یک نفر