15-04-2016, 09:12 AM
(13-04-2016, 03:53 PM)mehmet نوشته: سلام رفقا من چند وقتیه که مطالبتونو میخونم و به نظرم خیلی بهمون کمک میکنه،ولی چیزی که منو نا امید کرده اینه که دوستان اکثرا فقط معدل رو ملاک قرار میدن پس من و امثالم که تو دانشگاه های خوب درس خوندیم (خودم امیر کبیر) و به هزار و یک دلیل معدلمون پایین میشه تکلیفمون چیه،خب وقتی استاد من با صد تا تمرین و کوییز و میان ترم آخر سر یه 10 میده چجوری معدل 18 بیارم،بعد دوستان. عزیزی که تو دانشگاه های آزاد و غیر انتفایی خیلی راحت تر معدلای آنچنانی میارن جلوتو از ماها قرار دارن? اصلا جایی مثل امریکا میفهمن که شریف و امیر کبیر با غیر انتفایی فلان شهرستان خیلی فرق داره?.. با این وضع که ما کلا سرمون کلاه رفته که...
ببخشید طولانی شد...
تاثیر دانشگاهی که ازش فارغالتحصیل شدید کم نیست. دانشگاههای خوب امریکا کمتر پیش میاد که به افرادی که از دانشگاههای غیرمعروف ایران فارغالتحصیل شدهاند پذیرش بدند، مگر این که همه شرایطشون (معدل، GRE، توصیهنامهها، ...) خیلی خوب باشه.
ضمن این که اگر به قسمت نتایج پذیرش (لینک بالای صفحه) نگاه کنید، خواهید دید که کم نیستند افرادی که با معدلهای معمولی هم تونستهاند پذیرش و فاند بگیرند. شما باید مجموعه شرایطتون خوب باشه. در نتیجه اگر معدلتون خوب نیست، سعی کنید که حتما GRE خیلی خوب بشید، ترجیحا تافل رو بالا بیارید، توصیهنامههای خوبی داشته باشید، اگر فوق لیسانس دارید، سعی کنید یکی دو تا مقاله نسبتا خوب داشته باشید. در این صورت با معدل معمولی هم میشه پذیرش و فاند گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.