13-04-2016, 09:46 AM
(12-04-2016, 03:42 AM)r_eugene نوشته: با سلام
من دانشجوی نفت دانشگاه تهران مقطع کارشناسی ترم 6 هستم معدلم 19.35 هستش ولی مقاله ندارم ! در حال اماده شدن برای ازمون های تافل و جی ار ای هستم. اگر تافل 100 شه (احتمال زیاد میشه) لطفا کامل من رو راهنمایی کنین در مورد gre که باید وربال چند بزنم که شانس قبولی در دانشگاه های برتر امریکا رو داشته باشم؟ و بگین که در کدوم دانشگاها شانس پذیرش فول فاند رو دارم؟ در مورد شانسم برای دکتری مستقیم هم توضیح بدین لطفا ! و مخصوصا این که رایتینگ gre چقدر تاثیر داره؟ اصلا تاثیر داره یا نه؟
شرایط شما عالیه، به خاطر معدل و شهرت دانشگاه تهران. اگر در تافل و GRE نمرههای خیلی خوبی بیارید، شانس گرفتن پذیرش و فاند از بهترین دانشگاههای امریکا رو خواهید داشت. در GRE همه قسمتها مهمه! این رو فراموش نکنید. بعضا گفته میشه که وربال یا رایتینگ مهم نیست، ولی اگر نظر من رو بخواهید همه قسمتهای امتحان GRE برای پذیرش از دانشگاههای برتر امریکا مهمه. شما باید برای ورود به این دانشگاهها با کل دنیا رقابت کنید.
برای بسیاری از دانشگاههای امریکا میتونید به طور مستقیم برای دکترا اقدام کنید. داشتن مقاله اون قدر برای شما مهم نیست، هر چند که داشتنش توصیه میشه.
فقط یک مسله دیگه که باید در نظر داشته باشید، مشکل ویزاست. در سالهای اخیر امریکا در زمینه رشتههای مرتبط با انرژی سختگیری کرده و به خیلی از دانشجویان در این رشتهها ویزا نداده. امیدواریم که با رفع تحریمها شرایط به حالت قبلی برگرده و دانشجویان این رشتهها دوباره بتونند ویزا بگیرند، ولی به هر حال این مساله رو مدنظر داشته باشید و حتما حداقل از یک کشور دیگه مثل کانادا هم پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.