14-03-2016, 01:35 PM
(14-03-2016, 12:33 PM)asefmahtab نوشته: آقا لطفا کمکم کنید واقعا بدجوری اعصابم ریخته بهم
امروز کمیسیون بودم دوتا عکس از شبکیه بعلاوه ی نظر دوتا پزشک متخصص بیمارستان خودشون که تایید کرده بودن من سوختگی ماکولا دارم رو به هیچ گرفتن و زدن معاینه ی مجدد بیمارستان
حتی خود دکتره کمیسیون چشمو معاینه کرد و گفت تو خورشیدگرفتی نگاه کردی که اینجوری شدی یعنی خودشم این تشخیصو داد
واقعا عصبی هستم و با این مواردی ک گفتم و این بند :بند ۲۳- بیماریهای ناحیه ماکولا و عصب باصره از قبیل آتروفی، هیپوپلازی، سوختگی، سوراخ ماکولا، یا خونریزیهای ناحیه ماکولا و اسکارماکولا و آتروفی عصب باصره: معاف دائم
واقعا متوجه نمیشم چرا معرفی مجدد زدن
دوست عزیز قبلا هم گفته بودم که ممکنه به یه بیمارستان دیگه هم بفرستن برای تایید یه پزشک دیگه
این جزیی از روال کاره
میدونی چرا؟
چون آخر بار که پرونده هات با مرکز استان ارسال میشه اونایی که چند بار کمسیون رفتن و چند تا پزشک با هم هم نظر بودن رو سریعا رسیدگی میکنن و کارت رو صادر میکنن اما اونایی که خودشون ترجیح میدن باز باید معاینه بشه رو پروندشو برگشت میزنن و میگن باید باز بری کمسیون عالی تا اونا هم تایید کنن
الان که دیگه آخر ساله و بیمارستان ها هم تا ۱۵ ام دیگه معاینه نمیکنن
مدارکتو جفت و جور کن و به بیمارستان مربوطه ۱۵ ام به بعد مراجعه کن
نامه معرفیت رو هم بگیر
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید