18-12-2011, 08:22 PM
(18-12-2011, 08:13 PM)Sahar.k نوشته: سلام من هدفم دکترا هستش ولی مقاله ندارم بعد چون سریعتر میخوام برم واسه همین وقتی واسه مقاله دادن نمیمونه فقط شاهکار بکنم میتونم یکی شروع کنم ولی به سابمیت نمیرسهمن یه چیز رو دقیقا متوجه نشدم شما رشته ی مورد علاقت چیه دقیقا؟ اگه کلا بخای الان انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟....فول فند واسم مهم نیست نصف نیمه هم باشه کافیه...حالا با این شرایط که همه میگن باید معدل لیسانس خوب باشه اگه خوب نبود باید مقاله داشته باشید که ندارم از اپلی واسه دکترا پشیمون شدم که وقتم گرفته نشه اینجا...واسه همین به فکر فوق افتادم دوباره...اینکه رشتهام فرق میکنه به فوق دوباره هم ربط پیدا میکنه؟؟اگه واسه فوقِ دوباره همون شیمی applyکنم ولی مقاله ندارم میشه پذیرش بگیرم به نظرتون؟؟ واسه آمریکا میخوام وگرنه از اروپا پذیرش فوق داشتم که نرفتم و اومدم همین دکترا مالزی
ببین معدل پایین چیزی نیست که کلا جبران بشه و همیشه باهات خواهد موند فقط میتون بگم که با یه چیز هایی مثل اس او پی ، مقاله ، جی آر ای و یا خیلی چیز های دیگه نشون بدی که اون اتفاقی بوده....
حالا یه چیز دیگه رو هم درک نمیکنم شما که میتونی برای دکترا قبول بشی چرا ارشد دوباره؟ با توجه به اینکه به هر حال برای ارشد هم GRE لازم داری دیگه!!
در مورد نصف فاند هم بگم که به نظر من ممکنه و حتی فول فاند هم ممکنه.... اما این یادت باشه که اگه حتی بدون فاند هم بمونی و یه مدتی خودت رو خوب نشون بدی معمولا بهت فاند میرسه... مخصوصا توی دکترا....
موفق باشی

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز