13-02-2016, 02:19 PM
(13-02-2016, 12:23 PM)Atlantis نوشته: ممنون از پاسخ خوبتون.
راستش این دانشگاه برای من ایمیل زد و با دعوت به پر کردن یک فرم، من رو از پرداخت اپلیکیشن فی (75 دلار) معاف کرد. متاسفانه ددلاین دکترا گذشته. خواستم ببینم اگه شانسم برای مستر خوبه اپلای کنم..
ممکنه لطف بفرمایید مشخصا 3 4 مورد از دانشگاه هایی که فکر میکنید من شانس خوبی دارم، و ددلاین اونها هم نگذشته، معرفی کنید؟ من برای اپلیکیشن سال آینده برنامه ریزی کرده بودم و امسال آزمون ها رو دادم تا صرفا خودم رو بسنجم، اما چون دیدم نتایجم بد نشده، دوست دارم شانسمو برای امسال هم امتحان کنم.
با توجه به اینکه رشته شما مهندسی شیمی نیست، فکر میکنم برای معرفی دانشگاه با شرایط فوق شما رو به زحمت میندازم. لذا از وقت و حوصله شما تشکر میکنم و همچنین از دوستان دیگه هم تقاضا دارم اگر گزینه ای مدنظرشون هست به اشتراک بزارن.
@nasim1234 @Torkan
راستش شما معدلت خوبه - زبانت مناسبه - اما تو GRE خیلی نمره عجیبی داری. نمره رایتینگ 4 که خیلی عالیه (ولی گاهی دانشگاه ها اصلا نمی خوانش و گاهی هم خیلی موثره. دانشگاه های تاپ معمولا موثره) - وربال عالی برای دانشجوی اینترنشنال و کوانت تقریبا کم برای دانشجوی مهندسی!
مجموع GRE خوبه ولی من دانشگاه هایی رو دیدم که حداقل 159 یا 160 رو گذاشتن برای GRE. حالا ممکنه با توجه به مجموع شانس داشته باشی و ممکن هم هست سر همین حداقل ها به مشکل بخوری.
ددلاین ها هم وابسته به دانشکده است و من نمی دونم ولی اگه می خوای ارشد بخونی Nevada Reno رو می دونم که هنوز زمان داره. البته بدون رنکه و برای ارشد با فاند خوندن فقط توصیه اش می کنم. ضمنا همین دانشگاه بدون رنک میانگین نمره کوانت پذیرش های سال 2014 اش 158 بوده. یا مثلا برای NYU این عدد 161 بوده. حالا این میانگینه و بالا و پایین تر هم قبولی داره ولی خوب شانس کم میشه.
باز به صورت کلی برای ارشد با فاند از اول خوندن به نظرم برو سراغ دانشگاه های با رنک 70 به بعد و بدون رنک ها البته با رعایت شرط غیر خصوصی بودن و ملاحظات مکانی (مثل همون NYU) - شما تو دانشگاه های پایین تر می تونی شاخص باشی که از اول بهت فاند بدن.