22-01-2016, 11:02 AM
(22-01-2016, 06:05 AM)sislord نوشته: سلام
ممنون میشم کسی کمک کنه
من لیسانس زیست شناسی خوندم دانشگاه گیلان معدل 14.41
ارشد بیوتکنولوژی مولکولی خوندم دانشگاه مالک اشتر تهران معدل 16
نمره ایتلس 6
یه مقاله داخلی دارم
بنظرتون میتونم پذیش و فاند بگیرم از دانشگاه های اروپا؟ و اگه اره باید سایت تک تک دانشگاه های هر کشورو ببینمو با استاداش مکاتبه کنم؟
سلام به آكادميا كافه خوش آمديد
رقابت زيست شناسي در اروپا به نسبت زياد هست. اگر بتونيد تا موقع اپلاي كردن در جايي همكاري كنيد (حتي بدون حقوق) و مقاله بيشتر و تجربه كاري داشته باشيد بهتر خواهد بود. اغلب بچه هاي زيست با توجه به گرايششون قبل از اقدام مدتي در رويان، مركز ژنتيك و جاهاي مشابه همكاري مي كنن.
نمره زبانتون روي مرز بوده (گاهي حداقلهاي بيشتري هم خواسته ميشه) و با توجه به معدلتون بهتر هست اگر مي تونيد هم نمره زبانتون رو بهبود ببخشيد و هم مقاله بيشتري داشته باشيد. هيچ چيز جاي ديگري رو نمي گيرد ولي رزومه رو قويتر مي شه كرد.
ترجيحا براي gre اقدام كنيد چون علاوه بر امكان گرفتن پذيرش از امريكا و كانادا در سالهاي اخير مراكز و دانشگاه هاي اروپايي هم از دانشجويان نمره اين آزمون را مي خواهند.
براي اروپا موقع جستجوي سايت دانشگاه ها علاوه بر صفحه اساتيد به بخش استخدام خود دانشگاه هم مراجعه كنيد و از سايهتايي كه موقعيت هاي خالي دكترا رو قرار مي دهند هم استفاده كنيد.
در صورت اقدام براي موسساتي مانند ماكس پلانك هم حتما به شرايط سني توجه داشته باشيد چون گاهي محدوديت مي گذارند.
Whether you think you can or can't, you are right