19-01-2016, 09:41 PM
(19-01-2016, 08:40 PM)mohsen_9 نوشته: من باید تا 14 فروردین دفترچه رو بفرستم و از طرفی 25 تیر کنکور دارم ! اصلا نمیتونم قبل کنکور برم خدمت به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
نمیشه این پروسه رسیدگی به معافیت پزشکی رو طولانی تر کرد ؟
چه بیماری ادعا کنم که به خاطرش بتونم زمان بیشتری بخرم؟
بعد از اینکه در شورای پزشکی معاف نشدم اگه اعتراض کردم چقدر طول میکشه که به شورای عالی برم؟ از شورای عالی تا صدور دفترچه اعزام به خدمت چقدر طول میکشه ؟
اگه در شورای عالی هم معاف نشم آیا میتونم مجددا برم پلیس+10 و یه درخواست معافیت پزشکی دیگه بفرستم و دوباره برم برای کمیسیون و شورای پزشکی و ... ؟
خیلی ممنون که پاسخ میدین
اولا که هر بیماری که بخوای اقدام کنی بابت اون باید همه رو اعلام کنی
نه اینکه یکی رو بری جلو تا معاف نشدی واسه یکی دیگه اقدام کنی
در مورد نوع بیماری که میخوای تقاضا کنی اگه چیزی تو چنته نداشته باشی اصلا معرفیت نمیکنن با اگه بفهمن الکی رفتی کمسیون و اومدی که فقط بخری درجا اعزامت میکنن
شما اواخر سال که اقدام کنی تو تعطیلات نوروز میخوری و کلنیک ها دیگه از بعد تعطیلات باز میشن و خودش کلی زمان میگیره
بیماری اعصاب روان چون مشخصه ای نداره ممکنه پروسه زمان بر تری داشته باشه و اون پزشک معاینه کننده اولیه هم رو بتونه توجیه کنه که اصلا شما رو ارجاع بده به کمسیون یا نه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید