(16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.درود
نه فقط دانشگاه عالی بلکه تو هر دانشگاهی یه مقدار هم شانس و هم عوامل ناشناخته از نظر ما دخیل هست:
اینکه استاد یا استادای مورد نظرت اون ترم شرایط دانشجو خواستنشون چطوری باشه - دانشجوی امریکایی متقاضی وجود داشته باشه یا نه - اون دانشگاه چه فیدبکی از دانشجوهای ایرانی قبلی از دانشگاه مورد نظر داشته باشه (دانشگاه Buffalo تو مکانیک دوتا استاد ایرانی داره که ظاهرا تو کمیته پذیرش دست دارن و دانشجوی ایرانی غیر شریفی نمیگیرن - یعنی من رزومه های خوبی دیدم که از خیلی جاها پذیرش گرفتن ولی از اینجا ریجکت شدن و در عوض دانشجوی ضعیف تر دیدم که از شریف بوده و پذیرش گرفته) - اپلیکیشنت تو تعداد زیاد درخواست ها با دقت بررسی بشه (اینو خودم تجربه دارم: تو NC state سال گذشته خانمم و برادرش هر دو اپلی کردن - رزومه ها شبیه هم -فقط خانمم معدل لیسانس معادل 3.3 و GRE ایش 308 می شد و برادرش 3.1 با GRE 311 بود - مقالاتشون مشترک و ارشذشون از یه دانشگاه با معدل عین هم - تافل هم 98 و 100 بودن - خانمم اکسپت شد و داداشش ریجکت! حالا ممکنه شما بگید GRE مهم نبوده براشون و در عوض معدل مهم بوده - ایمیل زد اعتراض کرد جواب دادن شما نمرات زبان و GRE ایت رقابتی نبوده!!! - خوب واضحه که تو هر دوش از خانمم که پذیرش گرفت بالاتر بود)
اصلا ربطی به این تاپیک نداره ولی من قسم خوردم اگر مجبور بشم با اون استادای ایرانی یا چیزی شبیه اون! دکترا بخونم، مدرک ارشدم رو هم برگردونم و بی خیال درس بشم

با احترام به تمام اساتیدی که طوطی وار کلمه شریف رو حفظ نکردن!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.