29-12-2015, 11:35 PM
(29-12-2015, 10:23 PM)Atlantis نوشته: ممنونم.
اما کپی پاسپورت هم جداگانه ذکر کرده بودند به عنوان ملزومات. اینجا رو لطفا ببینید
آیا احیانا نباید از بنگاه محل گواهی سکونت بگیرم بعد ترجمه رسمی کنم؟
این طور که نوشته میتونه یک نامه از طرف شرکتی که درش کار میکنید، یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه هم باشه.
حدس من اینه اگر محل سکونت شما همون چیزی هست که در پاسپورت نوشته، این مدرک نباید اهمیت زیادی داشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.