(14-10-2011, 10:49 AM)pegah نوشته: اقاpejman ممنون از راهنماییتون. تاپیک رو خوندم.من ibt رو ترجیح میدم.خواهش می کنم. با توجه به زمانی که دارید می تونید نمره دلخواهتون رو تو اولین آزمون بیارید به نظرم. ولی باید حسابی وقت بذارید.
حالا به نظر شما با توجه به وقتی که من دارم(تا اخر دی)چه کتابایی رو بهتره بخونم؟روزی حداکثر4 ساعت میتونم وقت بذارم. یا اگه کلاس خاصی هست لطفا معرفی کنید. چون واسم خیلی مهمه بتونم تو اولین ازمون قبول شم. هزینه کلاس خصوصی یه کم برام سنگینه. اما اگه بازدهی بیشتری داشته باشه حتما استفاده میکنم.
ممنون
از نظر لغت توصیه های بهرام کافی و درست هست.
از نظر آشنایی و تمرین برای خود تافل iBT منابع زیادی وجود داره. به نظرم بهتره با کتابی سبک و نسبتاً آسون مثل Longman یا کتاب ETS Official Guide شروع کنید، بعد برید سراغ منابع سخت تر مثل Barrons یا Cambridge. البته کتاب Delta هم کتاب خوبیه و از نظر سختی بین این دو قرار می گیره. می تونید اگر وقت کردید اون رو هم بخونید. اکثر این کتابها تو همین فروم وجود دارند می تونید از بخش منابع مطالعاتی iBT اونها رو دانلود کنید.
سعی کنید نرم افزارهای این کتاب ها رو هم دانلود و نصب کنید تا بتونید با محیط آزمون آشنا بشید و شرایط آزمون دادن پشت کامپیوتر رو هم تجربه کنید.
در مورد کلاس بستگی به خودتون و وضعیتتون داره. خیلی ها بدون کلاس هم نتیجه خوبی گرفته اند. ایراد این کلاس ها اینه که ممکنه به شما نوبت برای چند ماه دیگه بدند و این به دردتون نمی خوره (البته کلاس های معروف رو عرض می کنم) به نظرم برای Writing و Speaking اگر بتونید کلاس عمومی یا خصوصی برید یا اینکه کسی زبانش خیلی خوبه رو پیدا کنید که بتونه باهاتون تمرین کنه و اشکالاتتون رو بگیره خیلی خوب می شه.
موفق باشید.