عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-03-2012, 10:50 AM
(04-03-2012, 01:01 AM)M0TRIX نوشته: سلام.
بچه ها من که گرامرم افتضاحه چی کار کنم ؟

نه اینکه گرامرم تو انگلیسی اینطوری باشه توی زبان فارسی که توی دانشگاه هم داشتیم همینطور بود.

حالا این گرامر چقدر توی این امتحان تاثیر داره ؟
درسته از گرامر تو iBT سوال نمیاد. ولی شما برای همه مهارت ها نیاز به گرامر دارید. بخصوص تو writing و speaking اگر ایرادات گرامری زیاد داشته باشید نمره تون کم می شه. تو بخش های دیگه هم خیلی به درک بهتر مطلب و افزایش سرعتتون کمک می کنه. به نظر من اگر می خواهید iBT بدید و گرامرتون ضعیفه، اول سعی کنید رو گرامرتون یه مدت کار کنید بعد برای تافل بخونید.

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2012, 03:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2012, 03:36 PM توسط Behnoush.)
(04-03-2012, 01:01 AM)M0TRIX نوشته: سلام.
بچه ها من که گرامرم افتضاحه چی کار کنم ؟

نه اینکه گرامرم تو انگلیسی اینطوری باشه توی زبان فارسی که توی دانشگاه هم داشتیم همینطور بود.

حالا این گرامر چقدر توی این امتحان تاثیر داره ؟
بهتره برای یادگیری گرامر وقت بذارید و این نقطه ضعف رو برطرف کنید که در آینده یا توی امتحان براتون مشکل ساز نشه. چون در نهایت به جز تافل بعدا هم برای نوشتن متن های اکادمیک ، پایان نامه، تکالیف یا حتی ایمیل زدن به استاد بهتره توانایی نوشتن یه متن صحیح دستوری رو داشته باشید. مسلما اگه وقت بذارید و مطالعه کنید برطرف میشه. برای یادگیری هم کتاب های English Grammar Digest و English Grammar in use.خوبن. و اگه بخواید کاملا از پایه شروع کنید کتاب Basic Grammar in use .

قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین pegah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-03-2012, 12:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2012, 12:54 PM توسط pegah.)
(03-03-2012, 11:09 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوست عزیز ظاهرا در کتابهای ساده تر لانگمن بسیار از ETS معروف تره،ولی شما در این پست دو بخش مهم اون رو جالب نمیدونید،حالا برا شروع کدوم رو جایگزین اون معرفی میکنید ک هر 4 قسمت خوب باشه؟
سپاس Smile

به نظرم دلتا برای شما مناسبه خیلیا واسه شروع ازش استفاده میکنند..در مورد نرم افزار یاد گیری لغات هم من از (نارسیس تافل )استفاده کردم خوب بود.ضمنا متن و تستای کتاب اسنشال وردز خیلی مفیده. سعی کن مطالعه کنی.
موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2012, 12:43 PM
دوستان عزیزم سلام!

بنده نمره آیلتس 6.5 دارم با 2 هفته خوندن فقط برای امتحان آیلتس
و نمره 577 تافل کاغذی دارم!

خدای نکردهSmile امسال پذیرش ها جور نشه، باید ibt بدهم!
نیاز به ibt 100 دارم!
با نوع امتحان، موارد امتحان آشنایی دارم، و برای تقویت لیسنیگم پارسال از لیسنینگ های ibt استفاده می کردم!

میشه یک دوستان با تجربه در این زمینه راهنمایی بفرمایید، که چه منابعی، چه روندی ، چطوری، و .... مطالعه کنم!

خدا خیرتان دهاد!
ممنون!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

30-03-2012, 01:33 PM
سلام امین جان.

شما اگر بخوای امتحان بدی چقدر زمان داری برای آمادگی؟

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

30-03-2012, 01:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2012, 01:52 PM توسط amin_mb.)
ممنون پژمان جان!
به احتمال زیاد مهر و آبان امتحان بدهم!
میشه حدود 5 تا 6 ماه!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2012, 02:39 PM
(30-03-2012, 01:39 PM)amin_mb نوشته: ممنون پژمان جان!
به احتمال زیاد مهر و آبان امتحان بدهم!
میشه حدود 5 تا 6 ماه!
امین عزیز به نظرم شما پیش ضمینه کافی برا امتحان دارید و فقط رو تست کار کنید....نظر من اینه.....رو دلتا و برونز و کمبریج و از همه مهمتر رو تستای خود ETS کار کنید. باز دوستان دیگه کمک کنن

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

30-03-2012, 03:22 PM
خب امین جان پس وقت حسابی داری. با توجه به سابقه آشنایی و سطح زبانت هدفی که داری قابل دسترسی هست. البته من می گم شما برای 105 بخون که 100 رو بگیری. Smile این همیشه یه قانونه!

منابع خیلی زیاد هستند. من هم همه رو نخوندم. با توجه به وقت زیادی که داری فکر می کنم می رسی 3 تا کتاب مختص تافل رو بخونی. برای لغت به نظرم 504 و Essential Words رو بخون. یه کار خیلی خوب و مفید اینه که تو ریدینگ های کتاب های تافل به هر لغت جدیدی بر می خوری اون رو یادداشت کنی و سعی کنی معنیش رو یاد بگیری. البته این کار زمانی توصیه می شه که وقت کافی داشته باشه کسی.

برای مهارت ها همون کتابهای تافل خوب هستند. به نظر من ETS رو حتماً نگاهی بنداز. خیلی تکنیک یاد نمی ده، ولی با آزمون آشنات می کنه و تست هاش هم اگرچه آسون تر از امتحان اصلی هست، ولی شباهتش به امتحان اصلی بیشتره. بخصوص برای Speaking و Writing این کتاب مفیده.

کتاب دلتا و بارونز هم به نظرم حتماً نگاه بنداز. بعد از اینها می تونی بری سراغ کمبریج یا کاپلان.

حتماً نرم افزارهای شبیه ساز آزمون رو بگیر و با اونها تست بزن. همینطور توصیه می کنم یه آزمون آزمایشی (یا اینترنتی یا حضوری) بدی و سطح خودت رو بسنجی.

من اطلاعاتم مال دو سال پیشه. اگر منابع جدیدتری اومده دوستان دیگه راهنمایی کنند. ایشالا که موفق باشی.

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-04-2012, 08:43 PM
سلام دوستان
این کتابای ازنشیال و 504 ک برا شروع توصیه میشه،متنهاشون یجوریه! مخصوصا 504 همه لغات بی ربط رو میخاد در ی متن به هم ربط بده..قبول دارید؟
باز ازینشیال بهتره..ولی شما توصیه میکنید حتما متن 504 رو هم ادم بخونه؟
ممنون
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

18-04-2012, 08:52 PM
سلام اکبر جان
به نظر منم متن هاش خیلی کلافه کننده بودند اما دیدم خب نمیشه که نخونمشون!بعد دقیقا از همین ویژگی به هم چسبوندن لغات برای خودم سرگرمی ساخته بودم و اینجوری بود که فهمیدم عجب نویسنده با استعدادی بوده!!
با خودم فکر میکردم و متنی رو سعی میکردم بنویسم که تمام لغات اون درس داخلش باشه!که خب البته کاملا موفق نمیشدم!بعد که با این دید متن داده شده در کتاب رو میخوندم خیلی راحت تر میتونستم با نچسب بودنش کنار بیام!!
اینارو گفتم که بگم:بخونشون حتما.چون کلمات توی متن،هرچند هم کوتاه،بیشتر توی ذهن میمونند.
موفق باشی
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 48 بعدی »