عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان
آفلاین Ab0ozar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-06-2015, 04:22 PM
سلام . درود بر دوستان عزیز که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران میگذارند . 
 اگر امکان داره در مورد شانس پذیرش و شرط معدل برای دانشگاه leibniz hannover (  برای رشته ی مهندسی انرژی ) به من کمک کنید .
1- من میخوام از ترم یک برای مقطع bcs بخونم .  برای این حالت شرط معدل برای دیپلم و پیش دانشگاهی داره ؟ معدل دیپلمم 14 و پیش دانشگاهیم 13 است
2- سنم 29 ساله و برای سنم مشکلی پیش نمیاد؟ چه خود دانشگاه یا سفارت آلمان در ایران ایراد نمیگیره ؟
3- من کاردانی و کارشناسی نا پیوسته در غیر انتفاعی رشته برق خوندم و هر دوتا معدل هام 12.7 بوده . البته مدرک دوره 18 ماهه برق صنعتی فنی و حرفه ای رو هم دارم . به نظرتون قبول میکنن با این مدارک بدون گذروندن دوره کالج مستقیم وارد دانشگاه بشم ؟ لطفا اگه امکان داره شانس پذیرش من رو برای این رشته و دانشگاه بررسی کنید .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-06-2015, 04:56 PM
(27-06-2015, 04:22 PM)Ab0ozar نوشته: سلام . درود بر دوستان عزیز که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران میگذارند . 
 اگر امکان داره در مورد شانس پذیرش و شرط معدل برای دانشگاه leibniz hannover (  برای رشته ی مهندسی انرژی ) به من کمک کنید .
1- من میخوام از ترم یک برای مقطع bcs بخونم .  برای این حالت شرط معدل برای دیپلم و پیش دانشگاهی داره ؟ معدل دیپلمم 14 و پیش دانشگاهیم 13 است
2- سنم 29 ساله و برای سنم مشکلی پیش نمیاد؟ چه خود دانشگاه یا سفارت آلمان در ایران ایراد نمیگیره ؟
3- من کاردانی و کارشناسی نا پیوسته در غیر انتفاعی رشته برق خوندم و هر دوتا معدل هام 12.7 بوده . البته مدرک دوره 18 ماهه برق صنعتی فنی و حرفه ای رو هم دارم . به نظرتون قبول میکنن با این مدارک بدون گذروندن دوره کالج مستقیم وارد دانشگاه بشم ؟ لطفا اگه امکان داره شانس پذیرش من رو برای این رشته و دانشگاه بررسی کنید .

1- خیلی شانست برای زبان انگلیسی خوندن ضعیفه.  برای دوره زبان المانی + رشته مهندسی انرژی اقدام کن (البته اگر دانشگاه اجازه بده) گاهی اوقات این دوره ها مجزا هستن.
2- اگر بتونی با دانشگاه به تفاهم میرسی اما برای لیسانس خیلی زیادی سنت بالاست!! نمیدونم شاید مناسب برای ویزا نباشه. حالا اقدام کن
3- از دانشگاه بپرس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-11-2015, 12:20 PM
سلام.

من دانشجوي مهندسي پليمر علوم تحقيقاتم و قصد دارم براي ليسانس هنر المان اپلاي كنم. اين طور كه فعميدم مهم ترين چيز براشون پورتفوليو و زبان المانيه كه دارم رو هردوش كار ميكنم و تا يكسال آينده b2 رو گرفتم. موضوع اينه كه قبولي سراسري ندارم - رتبم ٥٠٠٠ بود اما چون فكر مبكردم ميخوام دوباره كنكور بدم انتخاب رشته نكردم. الان ليسانس ازادم نبود قبولي سراسري رو ميتونه جبران كنه؟ كسي تجربه اب داشته؟ يا فكر مبكنين بهتره جداگونه با دانشگاه ها مكاتبه كنم ( ميترسم از ابن كار!! )
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

24-12-2015, 05:45 PM
سلام دوستان من در حال حاطر برق قدرت میخونم و میخوام تو آلمان کارشناسی الکترونیک بخونم . 

چه چیز هایی تو پذیرش من کمک میکنه ؟ رتبه کنکور مناسب و یا زبان ؟
نقل قول  

آفلاین آدریان سابق
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-12-2015, 10:25 PM
(24-12-2015, 05:45 PM)azadfalah نوشته: سلام دوستان من در حال حاطر برق قدرت میخونم و میخوام تو آلمان کارشناسی الکترونیک بخونم . 

چه چیز هایی تو پذیرش من کمک میکنه ؟ رتبه کنکور مناسب و یا زبان ؟

با درود

برای ارشد آلمان، معدل بیشترین نقش رو داره معمولا.
نمره زبان یه چیز ثابت هستش، اگه نداشته باشید اصلا مدارکتون بررسی نمیشه.
مثلا دانشگاه اعلام میکنه نمره تست داف حداقل 4 در هر بخش 4*4
یا DSH 2 با بالا...
سابقه کار، مقاله و ... به هر حال نکته مثبت در نظر گرفته میشه.

پیرو باشید.
"و به راستی‌ که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

25-12-2015, 12:23 AM
معدل کاردانی یا دیپلمم ؟ اگر معدل کادانی رو قبول کنن که نمرم بالاست اما دیپلمم ضعیفه در حد 14
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

25-12-2015, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2015, 12:35 AM توسط azadfalah.)
(24-12-2015, 10:25 PM)آدریان سابق نوشته: با درود

برای ارشد آلمان، معدل بیشترین نقش رو داره معمولا.
نمره زبان یه چیز ثابت هستش، اگه نداشته باشید اصلا مدارکتون بررسی نمیشه.
مثلا دانشگاه اعلام میکنه نمره تست داف حداقل 4 در هر بخش 4*4
یا DSH 2 با بالا...
سابقه کار، مقاله و ... به هر حال نکته مثبت در نظر گرفته میشه.

پیرو باشید.

مرسی دوست عزیز من معدل کل دیپلمم 14 هستش . اگر رتبه کنکور خوبی بگیرم و تو دانشگاه خوبی قبول شم نکته مثبتی حساب میشه که پوشش بده نمره دیپلمم رو ؟

البته من الان کاردانی هستم و میخوام برای کارشناسی آخن پذیرش بگیرم اینشالله
نقل قول  

آفلاین آدریان سابق
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-12-2015, 04:29 AM
(25-12-2015, 12:30 AM)azadfalah نوشته: مرسی دوست عزیز من معدل کل دیپلمم 14 هستش . اگر رتبه کنکور خوبی بگیرم و تو دانشگاه خوبی قبول شم نکته مثبتی حساب میشه که پوشش بده نمره دیپلمم رو ؟

البته من الان کاردانی هستم و میخوام برای کارشناسی آخن پذیرش بگیرم اینشالله

خواهش میکنم

بنده درست  متوجه سواتون نشده بودم و فکر کردم برای ارشد میخوان اقدام کنین. اگه میخواین برین آلمان لیسانس بخونین، باید کالج برین.
به شرطی از کالج معاف میشین که یکی دو ترم در دانشگاه ( تو ایران ) تحصیل کنین و بعدش انصراف بدین. اونجوری پذیرش مستقیم لیسانس بهتون میدن. ولی معمولا معدل مدرک آخر رو در نظر میگیرین.
حرف آخر : شما همیشه تلاش کنین تا به هدف برسین، حالا یا میشه یا نمیشه.

پیروز باشید.
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

25-12-2015, 10:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2015, 10:25 AM توسط azadfalah.)
(25-12-2015, 04:29 AM)آدریان سابق نوشته: خواهش میکنم

بنده درست  متوجه سواتون نشده بودم و فکر کردم برای ارشد میخوان اقدام کنین. اگه میخواین برین آلمان لیسانس بخونین، باید کالج برین.
به شرطی از کالج معاف میشین که یکی دو ترم در دانشگاه ( تو ایران ) تحصیل کنین و بعدش انصراف بدین. اونجوری پذیرش مستقیم لیسانس بهتون میدن. ولی معمولا معدل مدرک آخر رو در نظر میگیرین.
حرف آخر : شما همیشه تلاش کنین تا به هدف برسین، حالا یا میشه یا نمیشه.

پیروز باشید.

مرسی دوست عزیز ولی چیزی که من شنیدم قبولی در دانشگاه خوب و ارائه گواهی قبولی در دانشگاه و رتبه کنکور 

نیازی نیست حتما چند ترم بخونم .
نقل قول  

آفلاین آدریان سابق
**
نقل قول

25-12-2015, 10:16 PM
(25-12-2015, 10:24 AM)azadfalah نوشته: مرسی دوست عزیز ولی چیزی که من شنیدم قبولی در دانشگاه خوب و ارائه گواهی قبولی در دانشگاه و رتبه کنکور 

نیازی نیست حتما چند ترم بخونم .

خواهش میکنم.

شما از کجا شنیدین دوست عزیز ؟
یه زمانی برای تقاضای کالج هم لازم بود فرد مورد نظر کنکور رو قبول میشدتا میتونست در امتحان ورودی کالج یا( FSP ( Feststellungsprüfung شرکت کنه.
ولی الان چند ماهیه که شرط قبولی کنکور رو برداشتن، ولی برای ورود به کالج، نه به دانشگاه !
شرط بعدی هم اینه که فرد متقاضی معدل دیپلمش بالای 15باشه.
ضمن اینکه اگه فردی 1 سال در ایران تحصیل کنه، بهش پذیرش مستقیم رو میدن !
لینک منبع : http://anabin.kmk.org/no_cache/filter/sc...d_gewaehlt

پرس و جو کنین، باز اگر ابهامی بود بپرسین.
پیروز باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »