عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کشورهای عربی تحصیل تحصیل در قطر

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در قطر
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2015, 02:19 PM
(13-09-2015, 09:54 AM)libst64 نوشته: ممنون از پاسختون. بله منظور من هم همون دانشگاههای آمریکایی بود، من دارم برای آیلتس و جی آر ای اقدام می کنم. ولی رشته ای که خوب باشه و بعدا هم بتونم ازش استفاده کنم برام مهمه. به نظرتون می تونم توی رشته های مدیریت مثل مدیریت اجرایی یا صنعتی اقدام کنم؟ ربطی به رشته فوق لیسانسم نداره که مرتبط نیست؟

خیر. مشکلی نخواهد داشت. البته باز هم ایمیل بهشون بزند و کسب تکلیف کنید. اما تا اونجا که میدونم مشکلی نیست اگر بخواهی مدیریت بخونی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-09-2015, 03:28 PM
با سلام
 میخواستم در مورد دانشگاه حمد بن خلیفه قطر اطلاعاتی داشته باشم. این که سطحش از جامعه القطر و  دانشگاه های آمریکایی قطر بالاتره یا پایین تر. و اگر از دانشگاه پذیرش بگیریم ویزا راحت میدن یا نه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-09-2015, 05:06 PM
(18-09-2015, 03:28 PM)مهمان نوشته: با سلام
 میخواستم در مورد دانشگاه حمد بن خلیفه قطر اطلاعاتی داشته باشم. این که سطحش از جامعه القطر و  دانشگاه های آمریکایی قطر بالاتره یا پایین تر. و اگر از دانشگاه پذیرش بگیریم ویزا راحت میدن یا نه؟
ممنون

دانشگاه جدیدیه که اخیراً مجوز از بنیاد علمی قطر که همه دانشگاهها را حمایت مالی میکنه انتخاب شده و با دانشگاههای امریکایی شعبه دوحه ارتباط علمی - دانشجویی داره. اما خیلی از لحاظ رتبه بندی در دنیا هنوز شناخته شده نیست. دانشگاه ههای قطر هم در واقع باید همه موارد اولیه رو داشته باشی مانند نمره زبان و معدل و برخی هم جی ار ای نیاز دارن. بعد هم ویزا که شرایط و مدارک خاص خودش رو داره. شما اول برای داتشگاه اقدام کن سپس مراحل ویزا رو جلو ببرید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

sfd
Unregistered
نقل قول

09-10-2015, 05:30 PM
پذیرش دانشجویی دکتری کشتی سازی دارد؟بورسیه می کند ؟شرایط بورسیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-10-2015, 07:12 PM
(09-10-2015, 05:30 PM)sfd نوشته: پذیرش دانشجویی دکتری کشتی سازی دارد؟بورسیه می کند ؟شرایط بورسیه؟

خیر این رشته ارائه نمیشه میتونید برای گرایشهای مکانیک اقدام کنید. در پستهای بالا بدقت توضیح داده شده.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-11-2015, 11:52 AM
(26-11-2012, 05:52 AM)Shihan نوشته: متاسفانه بنده فردی رو نمیشناسم که بتونید توام با ایشون در قطر در ارتباط باشید اما شنیدم برخی شرکهای نفت و گاز که در ایران فعالند از طریق بخش اینترنشنال اونها میتوانید به شرکتهای قطری متصل بشید و اینکه یه سر به موسسات اعزام دانشجو به قطر بزنید شاید شرکتهایی باشند که خدماتی خارج از تحصیل ازائه دهند.

چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-11-2015, 09:00 PM
(24-11-2015, 11:52 AM)مهمان نوشته: چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست

لیست موسسات معتبر اعزام دانشجو در سایت وزارت علوم می باشد. اما خیلی بعید میدونم موسسه ای برای قطر دانشجو اعزام یا حداقل کاری در حوزه اونجا انجام بده. شما باید حداقل معدل و نمره زبان و نمره ازمون GRE خوبی داشته باشی. ضمناً برای نحبگان قطر جای مناسبی نیست! از قطر بهتر کشورهایی وجود داره.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-11-2015, 09:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 09:30 PM توسط Torkan.)
(24-11-2015, 11:52 AM)مهمان نوشته: چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست

درود

دوستمون Shihan با تجربه جوابتون رو دادن ولی دو مورد رو بگم:
1- اگر منظورتون ارگان دولتی هست، چون معمولا لفظ نخبگان کشوری برای کسانی به کار میره که از دولت کمک مادی یا معنوی بگیرن. اگر اینطور هست که تا جایی که میدونم رابطه ایران و قطر اونطوری نیست که بتونین مثلا از طریق دولت برین اونجا.
نکته دوم میبینم بعضی ها بد جور هوای پول میزنه به سرشون. مثلا شنیدم یکی از دوستام میگفت بابا ... بایای آمریکا اصلا چرا این همه خودمون رو اذیت میکنیم بریم قطر یا امارات منتمون رو هم میکشن در امد 6 ماهه آمریکا رو هم یک ماهه اونجا میدن.لطفا این حرفها رو نشنیده بگیرید...!
 اولا تعداد افرادی که اینگونه هستن تازه اونم ایرانی بسیار بسیار کم هستش. مگر برید عراق مفت کار کنید!
دوما، همه چیز پول نیست. من خود ایران درس میخونم، قطر بورس هم بده نمیرم!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mohi2050
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2015, 02:25 PM
سلام روزتون بخیر 
اگر براتون امکان داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
من فوق دیپلم نرم افزار دارم ، مدرک Network+ از مجتمع فنی تهران دارم ، زبان انگلیسیم هم خوبه و کاربردی بلدم ، 6 سال هم سابقه مدیریت IT در بزرگترین شرکت پخش استان گیلان و مازندران دارم میخواستم راهنماییم کنید واسه ویزای تحصیلی چه راه حل هایی وجود دارد؟ هزینه ها طوره؟ هزینه ثبت نام؟هزینه زندگی در ماه؟ میشه کار کرد؟ جز رشته های دانشگاهیشون IT و رشته های مرتبط کامپیوتر هم داره؟ من خیلی اصرار دارم به قطر مهاجرت کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید. 

و در خر پیشنهاتون کلا برای من چیه؟
نقل قول  

آفلاین mohi2050
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2015, 02:38 PM
سلام روزتون بخیر 
اگر براتون امکان داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
من فوق دیپلم نرم افزار دارم ، مدرک Network+ از مجتمع فنی تهران دارم ، زبان انگلیسیم هم خوبه و کاربردی بلدم ، 6 سال هم سابقه مدیریت IT در بزرگترین شرکت پخش استان گیلان و مازندران دارم میخواستم راهنماییم کنید واسه ویزای تحصیلی چه راه حل هایی وجود دارد؟ هزینه ها طوره؟ هزینه ثبت نام؟هزینه زندگی در ماه؟ میشه کار کرد؟ جز رشته های دانشگاهیشون IT و رشته های مرتبط کامپیوتر هم داره؟ من خیلی اصرار دارم به قطر مهاجرت کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید. 

و در آخر پیشنهاتون کلا برای من چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-07-2025، 12:18 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی