عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-12-2015, 01:05 PM
دوستان بنده نامه ای از طرف دانشگاه دریافت کردم که ازم می خواد 300.00 دلار پرداخت کنم برای deposit . و عنوان کرده که:

The deposit should be paid with a personal or certified check, or money order 

می خواستم ببینم این روش های پرداخت چطوری هست و چطور باید پرداختش کرد.

ممنون پیشاپیش
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-12-2015, 03:12 PM
(11-12-2015, 01:05 PM)Abyss نوشته: دوستان بنده نامه ای از طرف دانشگاه دریافت کردم که ازم می خواد 300.00 دلار پرداخت کنم برای deposit . و عنوان کرده که:

The deposit should be paid with a personal or certified check, or money order 

می خواستم ببینم این روش های پرداخت چطوری هست و چطور باید پرداختش کرد.

ممنون پیشاپیش

درود

در مورد اولی باید حساب داشته باشید. ولی شما از طریق money order میتونید اقدام کنید. زنگ بزنید به شرکتهای معتبر که اسمشون در همین وبسیات هست با کمی کارمزد کارتون رو راه میندازن. دقت کنید که تجربیات دوستان رو در همین وبسایت بخونید و ببینید کدوم شرکت کار رو راحت و سریع انجام میده.
فامیلی دوستی در امریکا دارید؟
این deposit رو واسه چی میخواد؟!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

11-12-2015, 06:22 PM
(11-12-2015, 03:12 PM)Torkan نوشته: درود

در مورد اولی باید حساب داشته باشید. ولی شما از طریق money order میتونید اقدام کنید. زنگ بزنید به شرکتهای معتبر که اسمشون در همین وبسیات هست با کمی کارمزد کارتون رو راه میندازن. دقت کنید که تجربیات دوستان رو در همین وبسایت بخونید و ببینید کدوم شرکت کار رو راحت و سریع انجام میده.
فامیلی دوستی در امریکا دارید؟
این deposit رو واسه چی میخواد؟!

بااحترام،
ترکان

ممنون حتما نگاه می کنم ، یکسری آشنا در آمریکا هستند یعنی اگه خواستم پرداختی بکنم به اون ها بگم این کار رو بکنن پس.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2015, 10:29 PM
(11-12-2015, 06:22 PM)Abyss نوشته: ممنون حتما نگاه می کنم ، یکسری آشنا در آمریکا هستند یعنی اگه خواستم پرداختی بکنم به اون ها بگم این کار رو بکنن پس.

درود

خوب اشنا دارید به راحتی با مانی اردر میشه پرداخت کرد. من نمیدونم ایا چک هم میشه یا نه از طرف ایشون و بنویسه به اسم شما.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-02-2016, 04:46 PM
@Torkan
با سلام
ترکان عزیز، شما ترم اول را با هزینه‌ی شخصی تحصیل کرده‌اید، شاید این سوال من شخصی باشد. اما می‌پرسم،

مقدار سرمایه ای که برای یک ترم تحصیلی (شهریه به علاوه‌ی هزینه‌ی زندگی) مورد نیاز است حدودا چند هزار دلار است و آیا فاندی که به شما تعلق گرفته، می‌تواند هزینه‌های شما را کاملا پوشش دهد یا باز هم به سرمایه نیاز است؟

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-02-2016, 05:02 PM
(13-02-2016, 04:46 PM)automotive نوشته: @Torkan
با سلام
ترکان عزیز، شما ترم اول را با هزینه‌ی شخصی تحصیل کرده‌اید، شاید این سوال من شخصی باشد. اما می‌پرسم،

مقدار سرمایه ای که برای یک ترم تحصیلی (شهریه به علاوه‌ی هزینه‌ی زندگی) مورد نیاز است حدودا چند هزار دلار است و آیا فاندی که به شما تعلق گرفته، می‌تواند هزینه‌های شما را کاملا پوشش دهد یا باز هم به سرمایه نیاز است؟

با احترام
automotive

درود

قضیه من خیلی با دیگران فرق داره!! شما این راه رو نریدا از همون ابتدا برنامه بریزید واسه پاییز!
اولا من ترم بهار باید میرفتم که به خاطر طولانی شدن ویزا کشید به پاییز که من گفتم تابستون میرم که بعدا فهمیدم عجب کار خوبی بود منتهی روی خیلی ها جواب نمیده خوب.
مزیت تابستون این بود که میتونی کمتر از 9 واحد بردای و کمتر پول بدی! همچنین چیزی به اسم REDUCE COURSE LOAD هست که خیلی ها نمیگن بهتون یا نمیدونن حداقل ایرانی ها هم نمیگن تا شما بیشتر پول خرج کنین و اونا خوشحال بشن! این رو یه نفر بهم فهموند!
این RCL چیزی هست که شما با امضای مدیر دانشکده میتونی کمتر واحد برداری که واسه پاییز حتی میتونی فقط 3 واحد برداری و به جای 9000 تا حدودی 3500 تا بدی!! بعد  کار کنی روی مخ اساتید!
قضیه من این بود که از شانس من چیزی به نام GRADING POSITION در دانشگاه ما بود که خوب باز خیلی ها نمیدونن یا نمیگن! این میشه 50 درصد TA. یعنی شهریه رو نمیدی و نصف یه TA یا یک چهارم اون فاند میگیری که در واقع FEE رو باید با اون بدی. من هم همین کار رو کردم. البته این نکته که زودتر بری دانشکده و مخ COORDINATOR رو بزنی با حرف زدن هم گزینه خوبیه حداقل واسه دانشگاههایی که GRADER دارن! البته من این کار رو نکردم. رفتم از شانس TA ام و با استادی کار کردم که جدید بود و دانشجو میخواست! خوشبختانه دید خوب کار میکنیم و گفت تو 20 ساعت فول باید بگیری از ترم بعد منم گفتم شرمنده نفرمایید!
خلاصه چون ارشد بودم باز فول فاند ارشدها با دکترا فرق میکنه.
خیر اگر فول باشه کافیه. دقت کنید ممکنه واسه یکی 1500 تا واسه ماهی کم بیاد واسه اون یکی زیاد. اینها بستگی به زندگی داره واقعا خیلی مهمه چطور زندگی کنید ولی در حالت نرمال فولفاند میتونه زندگی رو راحت بکنه و حتی ناهار و اینارم دانشگاه بخوره و ... دستش خیلی بازتره دیگه.
هزینه هم واسه هر ترم با احتساب شهریه کامل و زندگی متوسط من میتونم بگم بسته به ایالت از 12000 تا 18000 متغیر میتونه باشه. حالا استثناات اندک هم 10000 و 25000 هم دیدم!

بااحترام،
ترکان

این قضیه واسه خیلی ها صدق نمیکنه البته چون ریسکی هست ولی در حالت کلی شما میتونی تقریبا مطمین باشی که دیگه از سال اول به بعد و با کمی شانس از ترم دوم فاند بگیری با مخ زدن البته!
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

03-12-2016, 03:28 PM
سلام...

این داستان شهریه ی  instate و out of state مشخصا زمانی رخ میده که شما بیرون از اون شهر محل دانشگاه زندگی کنید؟ ( یا شایدم ایالت)؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-12-2016, 03:50 PM
(03-12-2016, 03:28 PM)PeymanSa نوشته: سلام...

این داستان شهریه ی  instate و out of state مشخصا زمانی رخ میده که شما بیرون از اون شهر محل دانشگاه زندگی کنید؟ ( یا شایدم ایالت)؟

با سپاس

این مسئله فقط برای برای citizen ها یا کسانی که green card دارن موضوعیت داره... به این معنی که اگر فرد در دانشگاهی که در ایالت محل اقامتش هست (resident اونجاست) تحصیل کنه، شهریه براش in-state حساب میشه... ولی اگر به ایالت دیگه ای بره (نسبت به شهروندان همون ایالت) باید شهریه بالاتر (همون out of state) ی رو پرداخت کنه...
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

03-12-2016, 04:24 PM
(03-12-2016, 03:50 PM)Matinking نوشته: این مسئله فقط برای برای citizen ها یا کسانی که green card دارن موضوعیت داره... به این معنی که اگر فرد در دانشگاهی که در ایالت محل اقامتش هست (resident اونجاست) تحصیل کنه، شهریه براش in-state حساب میشه... ولی اگر به ایالت دیگه ای بره (نسبت به شهروندان همون ایالت) باید شهریه بالاتر (همون out of state) ی رو پرداخت کنه...

سپاس از شما...پس ما در هر حالتی همون کمتره رو حساب بگیریم برای خودمون؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-12-2016, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2016, 04:37 PM توسط Matinking.)
(03-12-2016, 04:24 PM)PeymanSa نوشته: سپاس از شما...پس ما در هر حالتی همون کمتره رو حساب بگیریم برای خودمون؟

خیر... اگر فرض کنیم شما نه citizen ایالت هدف باشید و نه green card داشته باشید، نه تنها هزینه کمتر در موردتون صدق نمی کنه در مورد خارجی ها، tuition خیلی بیشتر و international حساب میشه... بعضا دو تا سه برابر حالت in-state...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »