عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline
آفلاین ارسلان
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2015, 07:11 PM
(24-09-2015, 05:38 PM)Andre نوشته:
به قول یکی از دوستان وکیل و نهادهای اعزام دانشجو اغلب نقش پستچی رو ایفا میکنند. به نظرم بهتره که مدارک اولیه از جمله نمره زبان ترجمه ها رو آماده کنید و با کمک گرفتن از اطلاعات این فوروم چند جایی اپلای کنید. برای بررسی شانس پذیرفته شدن از دانشگاههای استرالیا این تاپیک و شانس پذیرفته شدن از دانشگاههای کانادا این بخش رو ببینید.

مرسی بابت پاسخ.
من الان مشکل اصلیم اینه که امتحان زبان ندادم.
می شه به برای دانشگاه اقدام کرد و بعد از ددلاین مدرک زبان را فرستاد؟
یعنی بگم که مدارک لازم و بهار می فرستم!
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-09-2015, 09:00 PM
(24-09-2015, 07:11 PM)ارسلان نوشته: مرسی بابت پاسخ.
من الان مشکل اصلیم اینه که امتحان زبان ندادم.
می شه به برای دانشگاه اقدام کرد و بعد از ددلاین مدرک زبان را فرستاد؟
یعنی بگم که مدارک لازم و بهار می فرستم!

تعداد کمی از دانشگاه ها قبول می کنند که بعد از ددلاین نمره زیان را بفرستید. البته این زمان زیاد نخواهد بود. بهاطر اینکه این نمره معمولا خیلی در شرایط پذبرش شما خواهد داشت.
نقل قول  

آفلاین shima_on
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2015, 05:03 PM
سلام دوستان
سوالات اولیه در مورد اقدام برای پذیرش دارم.ممنون میشم از پاسختون.
با توجه به اینکه امروز 25 مهرماه هست:
1- آیا اگر از الان شروع کنم به اپلای موفق میشم برای پاییز سال میلادی آینده پذیرش بگیرم(هیچ اقدامی برای پذیرش انجام ندادم تا امروز)؟
2-در چه زمانی بهتره آزمون تافل و GRE بدم؟
3-ایا حتما باید ابتدا آزمونها رو بدم بعد به اساتید ایمیل بزنم؟(یعنی نمره آزمونها باید حتما در ایمیلها ذکر بشه؟)
4-با توجه به اونچه گفتم آیا باید کلا تحصیل در پاییز 2016 رو بی خیال بشم و برای 2017 اقدام کنم؟
با سپاس
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-10-2015, 09:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2015, 11:40 PM توسط Andre.)
(17-10-2015, 05:03 PM)shima_on نوشته: سلام دوستان
سوالات اولیه در مورد اقدام برای پذیرش دارم.ممنون میشم از پاسختون.
با توجه به اینکه امروز 25 مهرماه هست:
1- آیا اگر از الان شروع کنم به اپلای موفق میشم برای پاییز سال میلادی آینده پذیرش بگیرم(هیچ اقدامی برای پذیرش انجام ندادم تا امروز)؟
2-در چه زمانی بهتره آزمون تافل و GRE بدم؟
3-ایا حتما باید ابتدا آزمونها رو بدم بعد به اساتید ایمیل بزنم؟(یعنی نمره آزمونها باید حتما در ایمیلها ذکر بشه؟)
4-با توجه به اونچه گفتم آیا باید کلا تحصیل در پاییز 2016 رو بی خیال بشم و برای 2017 اقدام کنم؟
با سپاس

درود

1- هر زمان مدارکتون رو تکمیل کردید کار رو شروع کنید. اگر فکر میکنید تا قبل از ددلاین کلیه مدارک تکمیل میشه. الان شروع به جمع آوری مدارک کنید و برای امسال اقدام کنید.
2- هر زمان که آمادگی لازم برای نمره هایی که در نظر دارید رو دارید.
3- بله. ایمیل زدن به همه جا اجباری نیست. بیشتر در کشورهای پژوهش محور مرسومه ولی خب تأثیر خودشه داره.
4- فکر میکنم اینطور منطقی تر باشه، مگر اینکه هزینه های اپلای و امتحانات براتون مهم نباشه در این صورت میتونید زود امتحان بدید و زود اپلای کنید و چند میلیون خرج کنید که شاید پذیرش گرفتید. هر چه مدارکتون تکمیل تر و رزومتون پررنگ تر و همچنین نمرات بهتری داشته باشید، نگرانی کمتری دارید. میتونید برای چندین کشور اقدام کنید و نهایتاً یک جا رو انتخاب کنید. گاهی صبر کردن و تلاش بیشتر کردن راه بهتری هست.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین roia
**
نقل قول

17-11-2015, 02:17 AM
سلام
من چند تا سوال داشتم از مدیران سایت اول بگم که واقعا ممنونم و موفقیت هاتون لایق تونه واقعا
من کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه خوارزمی معدل ١٨ هستم و قصد دارم که برای امریکا phd اقدام کنم. ٢٠ اذر امتحان تافل ام هست و بعدش هم باید gre رو بدم . قصد داشتم که برای fall 2016 اقدام کنم ولی فکر می کنم که تا اون موقع نمی رسم که مدارکم رو جمع کنم. با توجه به اینکه به شدت درگیر امتحان های زبان هستم . الان که این فروم رو خوندم گیج شدم . خواستم بدونم که در واقع برای اپلای کردن قبل از deadline ها ایا احتیاج به فرستادن مدارک ام هست ؟ یا فقط صرفا اپلای اینترنتی و فرم پر کردن کافیه و بعد از اون تاریخ می شه مدارک رو فرستاد؟ و اگر مدارک لازم هست چه مدارکی در اون تاریخ یعنی همین ژانویه باید اماده باشه ؟ یا اینکه نمرات زبان کافیه ؟ اصلا فکر می کنید به تاریخ ژانویه می رسم ؟
دوم اینکه اگر به ددلاین این ژانویه نرسم آیا برای ترم دوم امکان گرفتن فاند هست برای دکترا؟ ددلاین ترم دوم کی می شه به شمسی ؟،
بازم یه دنیا ممنون از لطف تون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-11-2015, 09:57 AM
(17-11-2015, 02:17 AM)دroia نوشته: سلام  
من چند تا سوال داشتم از مدیران سایت اول بگم که واقعا ممنونم و موفقیت هاتون لایق تونه واقعا
من کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه خوارزمی معدل ١٨ هستم و قصد دارم که برای امریکا phd اقدام کنم. ٢٠ اذر امتحان تافل ام هست و بعدش هم باید gre رو بدم . قصد داشتم که برای fall 2016 اقدام کنم ولی فکر می کنم که تا اون موقع نمی رسم که مدارکم رو جمع کنم. با توجه به اینکه به شدت درگیر امتحان های زبان هستم . الان که این فروم رو خوندم گیج شدم . خواستم بدونم که در واقع برای اپلای کردن قبل از deadline ها ایا احتیاج به فرستادن مدارک ام هست ؟ یا فقط صرفا اپلای اینترنتی و فرم پر کردن کافیه و بعد از اون تاریخ می شه مدارک رو فرستاد؟ و اگر مدارک لازم هست چه مدارکی در اون تاریخ یعنی همین ژانویه باید اماده باشه ؟ یا اینکه نمرات زبان کافیه ؟  اصلا فکر می کنید به تاریخ ژانویه می رسم ؟
دوم اینکه اگر به ددلاین این ژانویه نرسم آیا برای ترم دوم امکان گرفتن فاند هست برای دکترا؟  ددلاین ترم دوم کی می شه به شمسی ؟،
بازم یه دنیا ممنون از لطف تون

درود،

اول از همه، شما وبسایت هر دانشگاهی رو که در نظر دارید به خوبی مطالعه کنید و مدارک مورد نیاز، حداقل ها، شرایط بورس و ددلاین رو بررسی کنید. در مرحله بعد برای جمع آوری مدارک و اخذ نمرات زبان و GRE لازم اقدام کنید. هر زمانی که مدارک مورد نظر آماده شد شما می تونید برای اون دانشگاه اقدام کنید. به فرض شما دانشگاهی رو در نظر دارید که فوریه ددلاینش برای ترم پاییز سال بعد هست، اگر پس از آماده سازی مدارک و نمرات از این ددلاین گذشتینتنها کاری میتونید انجام بدید اینه که برای ترمهای بین سال (در صورت وجود) اقدام کنید یا اینکه فوریه سال بعدی برای پاییز سال بعدی اقدام کنید.

دانشگاههای مختلف ددلاینهای مختلفی دارند. حتی کشورهای مختلف رویکردهای مختلفی دارند. به عنوان مثال آلمان و به ویژه استرالیا که ددلاینها و دستورالعملهای خاصی دارند. برنامه ریزی شرط عقل هست. با این توضیحات تصمیم گیرنده شماهید. در مرحله اول باید کشور های مورد نظر و دانشگاههای مورد نظر رو مشخص کنید و در تقویم خودتون برای اونا برنامه ریزی کنید.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-11-2015, 10:11 AM
بعضی از دانشگاه ها فرستادن نمره ی زبان رو حتی بعد از ددلاین هم قبول می کنند، پس وقت رو تلف نکنید و فرم اپلای هاتون رو پر کنید.
نقل قول  

آفلاین karwan
**
نقل قول

07-12-2015, 02:51 AM
@Babak

ممنون که پاسخ دادید.
همونطور که گفتم مدرک زبان ندارم و دارم برای تافل می خونم و چند ماهی طول میکشه تا مدرک بگیرم.

لطفاٌ بگید که شروع ترم ها کی هستش تا خودم رو برای یک ترم مناسب آماده کنم.
ترم پاییز و ترم بهار چه ماه هایی  کلاسشون شروع میشه و حدوداً چقدر قبلش باید مدارک آماده باشه
می دونم که deadline ها فرق داره ولی حدوداً بفرمائید.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-12-2015, 12:08 PM
(07-12-2015, 02:51 AM)karwan نوشته: @Babak

ممنون که پاسخ دادید.
همونطور که گفتم مدرک زبان ندارم و دارم برای تافل می خونم و چند ماهی طول میکشه تا مدرک بگیرم.

لطفاٌ بگید که شروع ترم ها کی هستش تا خودم رو برای یک ترم مناسب آماده کنم.
ترم پاییز و ترم بهار چه ماه هایی  کلاسشون شروع میشه و حدوداً چقدر قبلش باید مدارک آماده باشه
می دونم که deadline ها فرق داره ولی حدوداً بفرمائید.

با تشکر

دانشگاه‌های مختلف با هم خیلی فرق دارند و نمی‌شه به طور کلی پاسخ داد. باید وب‌سایت دانشگاه‌ها رو چک کنید. برای اغلب دانشگاه‌های امریکا، ددلاین اپلای کردن برای ترم پاییز سال آینده، تقریبا تا انتهای سال میلادی جاری (یعنی حدود یک ماه آینده) است. من با دانشگاه‌های آلمان آشنا نیستم، اما هر چه زودتر وب‌سایت‌ها رو چک کنید و ددلاین‌ها رو ببینید تا احیانا از دست ندیدشون.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-12-2015, 01:59 PM
(17-11-2015, 10:11 AM)Abyss نوشته: بعضی از دانشگاه ها فرستادن نمره ی زبان رو حتی بعد از ددلاین هم قبول می کنند، پس وقت رو تلف نکنید و فرم اپلای هاتون رو پر کنید.

ببخشید من یه کم تو زمان بندی دچار مشکل شدم ، سوالم این هست که sop و recommendation letter چه زمانی از ما درخواست میکنن که بفرستیم؟ایا اپلیکشن فرم که پر میکنیم باید اپلود کنیم اینها رو؟ کی باید بریم پیش استادمون برامون ریکامندیشن بنویسن؟ فک کنم من اصلا نرسم Sad تا یک ماه دیگه من جی ار ای امتحان بدم و بعد برم دنبال کارای ازاد کردن مدرک ،فک کنم همه چی تموم شده
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 07:23 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی