عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-10-2015, 09:54 AM
(21-10-2015, 12:23 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان
عرض ادب

مدارک و شرایطی که دوستمون در این تایپیک در پست 2 اشاره کردن همچنان برقرار و بدون تغییر هست ؟

بله دوست عزیز.
کماکان مانند گذشته است تنها ممکنه مبلغ ویزا دچار تغییرات کمی شده باشه. که به وب سایت سفارت مراجعه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-10-2015, 02:24 PM
سلام 
کسی که می خواد دعوتنامه بفرسته چند بار در سال می تونه این کارو انجام بده ؟ چون آشنای پدرم می گه در سال سه بار می تونه دعوتنامه بفرسته و تا آغاز سال میلادی باید صبر کنیم تا بتونه برای سال جدید برام دعوتنامه بفرسته ؟ این حرف درسته یا می تونه برای هر چند بار در سال این کارو انجام بده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-10-2015, 10:06 AM
(28-10-2015, 02:24 PM)مهمان نوشته: سلام 
کسی که می خواد دعوتنامه بفرسته چند بار در سال می تونه این کارو انجام بده ؟ چون آشنای پدرم می گه در سال سه بار می تونه دعوتنامه بفرسته و تا آغاز سال میلادی باید صبر کنیم تا بتونه برای سال جدید برام دعوتنامه بفرسته ؟ این حرف درسته یا می تونه برای هر چند بار در سال این کارو انجام بده؟

بله ، بنده از حوزه شینگن اطلاع دارم تنها 2 مرتبه در سال می باشد و شاید هم سه بار در سال. برای اینکه حداقل فاصله برای اخذ ویزا در نهایت اگر خدا ناکرده ریجکت بشه وجود داشته باشد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین kamran70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2015, 05:38 PM
درود بر دوستان عزیز
عرض ادب

خدمت تون عارضم بنده دوست آلمانی داره که در بهار آینده مراسم جشنی دارد و از من خواسته هست که بروم و دعوت نامه هم میفرستد . با  بررسی هایی که کردم ویزا سخت میدهند و فاکتورهایی مثل سند خونه ندارم . سوالم این هست که اگر بنده برای ویزا شنگن اقدام کنم و ریجکت ام کنند ، سپس 6 ماه بعد جهت ویزا دانشجویی درخواست بدهم ، آیا ریجکت شدن ام تاثیری در گرفتن ویزای دانشجویی دارد ؟ ممنونت میشم راهنمایی ام کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-11-2015, 10:34 PM
(11-11-2015, 05:38 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان عزیز
عرض ادب

خدمت تون عارضم بنده دوست آلمانی داره که در بهار آینده مراسم جشنی دارد و از من خواسته هست که بروم و دعوت نامه هم میفرستد .  با  بررسی هایی که کردم ویزا سخت میدهند و فاکتورهایی مثل سند خونه ندارم . سوالم این هست که اگر بنده برای ویزا شنگن اقدام کنم و ریجکت ام کنند ، سپس 6 ماه بعد جهت ویزا دانشجویی درخواست بدهم ، آیا ریجکت شدن ام تاثیری در گرفتن ویزای دانشجویی دارد ؟ ممنونت میشم راهنمایی ام کنید

بله. پیشتر این موارد حاکی از این بوده که ممکن است تاثیر داشته باشه. بنابراین با مدارک دقیق و کامل اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین sayeh
**
نقل قول

15-11-2015, 02:17 PM
@Shihan
سلام دوست عزیز

سوالم این هستش که اگر ویزای سه ماهه برای آلمان بگیرم و برم آلمان 15 روز اونجا باشم و برگردم دوباره برم با همین ویزا میتونم برم
یعنی با اومدن من اعتبار ویزا از بین نمیره

ممنون از پاسخی که میدید
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

15-11-2015, 03:38 PM
متشکرم از شما

لفطفا بفرمایید مدارک و دقیق چی هست ؟!
بنده دانشجو هستم و دوستم در آلمان برای این که در جشن اش شرکت کنم برای من دعوت نامه میفرستد . بلیت هواپیما هم ا.کی هست / حساب بانکی ام هم حدود 40 تومن هست . دیگه باید چکار کنم ؟ از طرفی دوست دارم برم و از طرفی میترسم رجکت ام کنند و بعد در ویزای دانشجویی بهم ویزا ندن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-11-2015, 10:25 PM
(15-11-2015, 02:17 PM)sayeh نوشته: @Shihan
سلام دوست عزیز

سوالم این هستش که اگر ویزای سه ماهه برای آلمان بگیرم و برم آلمان 15 روز اونجا باشم و برگردم دوباره برم با همین ویزا میتونم برم
یعنی با اومدن من اعتبار ویزا از بین نمیره

ممنون از پاسخی که میدید

اعتبار اون ویزا تنها برای ورود و تمدید هست، با هر بار خارج شدن مجددا باید اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-11-2015, 10:27 PM
(15-11-2015, 03:38 PM)kamran70 نوشته: متشکرم از شما

لفطفا بفرمایید مدارک و دقیق چی هست ؟!
بنده دانشجو هستم و دوستم در آلمان برای این که در جشن اش شرکت کنم برای من دعوت نامه میفرستد . بلیت هواپیما هم ا.کی هست / حساب بانکی ام هم حدود 40 تومن هست . دیگه باید چکار کنم ؟ از طرفی دوست دارم برم و از طرفی میترسم رجکت ام کنند و بعد در ویزای دانشجویی بهم ویزا ندن

مدارک ویزای بازدید و توریستی در وب سایت سفارت المان موجود هست. باید بررسی کنید. ضمناً با نداشتن ضمانت مالی خوب و ملکی شانستون ضعیف است.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2015, 09:10 PM
سلام مادرم خانه دارن از طریق دعوتی اقدام به گرفتن ویزا کردن وصورتحساب بانکیه پدرم ارائه شدن ولی سفارت مدارکی میخواد که اثبات کنن پول مال خودشونه باید چه مدرکی بدیم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 بعدی »