عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین mehdijahani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-10-2015, 01:52 PM
(14-10-2015, 06:30 PM)wildrose نوشته: سلام  من به مشکلی خوردم تو اون قضیه کارشناسیم روزانه بود ارشدم شبانه توی یه دانشگاه حالا سه سال از ارشدم گذشته و شش ماهه پیش به  دفتر کاریابی مراجعه کردم حالا می خوام مدارکم رو ازاد کنم در سالهای گذشته هم حین ارشد دو سال بیمه برام رد شد که بخاطر ارشد دیگه ادامه ندادم شما چه راهی پیشنهاد می کنین چون الان به من گفتن اصلا لیسانس رو نمی تونم ازاد کنم بدون هزینه چون کاریابی رو باید به نام لیسانس می گرفتم از یه طرف دیکه خوب من ارشد داشتم  اگر راهی می دونید ممنون میشم راهنمایی کنید چون تعهد خدمت کارشناسیم هشت ساله

در حالت اگه به مشکلی با موضوع عدم کاریابی خوردید پیشنهاد من اینه که مدرک کارشناسی رو با خرید مدرک آزاد کنید چون هزینه مدرک کارشناسی اونقدری نیست که بخاطرش به خودت استرس وارد کنی . من ورودی 85 بودم 10 ترمه هم شدم هزینش میشه 1.300.000
البته تعهد من 4 سال بود .
نقل قول  

آفلاین بیوالکتریک
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-10-2015, 07:07 PM
(16-10-2015, 01:45 PM)mehdijahani نوشته: دانشگاه به سوابق کاری توجه میکنه که مدرکتو از دانشگاه استعلام کرده باشند با اینکه جایی بیمه شدی یا نه کاری نداره . چون اصولا این بحث برای این مطرح میشه که از مدرک دانشگاهیت استفاده کردی یا نه . وگرنه ممنکه یکی مثلا مهندس شیمی باشه ولی بره تو یه سوپرمارکت کارکنه و براش بیمه رد شه ، این بیمه شدن ربطی به مدرکش نداره . 
من از کاریابی پرسیدم گفتند که اداره کار هم استعلامی انجام نمیده . 
ختم کلام اینکه شما باید یک دفتر کاریابی پیدا کنید و یه شیتیلی بهشون بدید بعدش همه چی اوکیه.

خیلی ممنون. ولی من شنیدم که خود دانشگاه هم از بیمه استعلام میکنه. 
سوال دیگه ای که من دارم در مورد مدتیه که باید از خدمت بگذره. من تقریبا یک سال و نیمه که فارغ التحصیل شدم ولی از پایان خدمتم دو هفته میگذره. الان اون یک سال، از زمان فارغ التحصیلی حساب میشه یا از پایان خدمت. من میتونم الان مدرک رو بذارم کاریابی و شش ماه دیگه مدرک رو آزاد کنم. یا یه سال دیگه میتونم آزاد کنم؟
خیلی ممنون میشم دوستان کمک کنن.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-10-2015, 08:50 PM
(16-10-2015, 07:07 PM)بیوالکتریک نوشته: خیلی ممنون. ولی من شنیدم که خود دانشگاه هم از بیمه استعلام میکنه. 
سوال دیگه ای که من دارم در مورد مدتیه که باید از خدمت بگذره. من تقریبا یک سال و نیمه که فارغ التحصیل شدم ولی از پایان خدمتم دو هفته میگذره. الان اون یک سال، از زمان فارغ التحصیلی حساب میشه یا از پایان خدمت. من میتونم الان مدرک رو بذارم کاریابی و شش ماه دیگه مدرک رو آزاد کنم. یا یه سال دیگه میتونم آزاد کنم؟
خیلی ممنون میشم دوستان کمک کنن.
دانشگاه برای بیمه استعلام نمی کنه، اما ممکنه از سوی محل کارتون هنگام استخدام از دانشگاه بری مدرکتون استعلام کرده باشند. 
باید یکسال از پایان خدمت بگذره، با این حساب شما اگر شش ماه دیگه هم در کاریابی ثبت نام کنید بعد از گذشت اون شش ماه برای پیدا کردن کار، یکسال از پایان خدمتتون هم گذشته. هرچند همین الان هم می تونید در کاریابی ثبت نام کنید اما باید یک سال صبر کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-10-2015, 09:51 AM
هههههه،  Smile
ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال:من در حین دانشجویی دوره ارشد، سه ماه سر کار رفتم ، بیمه شدم، الان فارغالتحصیل ام و سر کار نمیرم، می تونم از این قانون استفاده کنم یا نه؟ ممنون
هر دو تا مدرک ارشد و کارشناسی را میشه آزاد کرد؟ یا فقط یکی؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین gidlio
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-10-2015, 10:40 PM
دوستان من امروز یه نامه از کاریابی گرفتم فردا قراره ببرم اداره کار....
کارشناسی و کارشناسی ارشدم دولتی بوده و چهار سالم تو یه شرکت دولتی بودم.
نتیجه اشو بهتون میگم ...
دعا کنید مشکلی پیش نیاد...خخخخخ
نقل قول  

زیتون
Unregistered
نقل قول

31-10-2015, 08:49 PM
با سلام

من مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را پشت سر هم در دانشگاه دولتی و روزانه گذروندم. تیر 93 از مقطع دکترا فارغ التحصیل شدم و بهمن 93 اداره کاریابی ثبت نام کردم. شهریور 94 هم نامه عدم کاریابی را واسه هر سه مقطع دریافت کردم و مدرک کارشناسیم اواخر مهر 94 آزاد شد. حین تحصیل دوره دکترا، سه ترم با مدرک ارشدم بصورت حق التدریس کار کردم (ترم 5-7) که استعلام گواهی موقت ارشدم توی پرونده ام هست ولی بعد از اون و خصوصا در یکسال بعد از فارغ التحصیلی دکترا (تا تاریخ دریافت نامه عدم کاریابی) دیگه حق التدریس نبودم. مدرک لیسانسم یک ماهی طول کشید تا آزاد بشه که یه وقفه ای توی درخواست آزادسازی ارشد و دکترام ایجاد شد. البته نامه عدم کاریابی رو همون شهریور به محل تحصیل ارشد و دکترا تحویل دادم. از مهر 94 هم مجددا با همون دانشگاه قبلی بصورت حق التدریس همکاری میکنم که البته هنوز استعلام تایید مدرک دکترا رو درخواست نکردن و به هر حال تاریخ استعلام مربوط به بعد از تاریخ نامه عدم کاریابی میشه.
سوال اولم اینه که آیا وجود استعلام برای تدریس حین تحصیل، مانع آزادسازی مدرک به روش عدم کاریابی میشه یا خیر؟
سوال دومم اینه که اگه درخواست استعلام جدیدی بعد از تاریخ نامه عدم کاریابی و قبل از مراجعه من به دانشگاه جهت درخواست آزادسازی مدرک فرستاده بشه، تکلیف چی میشه، آیا ملاک فقط همون یکسال ذکر شده توی نامه هست یا خیر؟
این رو هم بگم که دانشگاه ارشد و دکترام یکی بوده.

خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-10-2015, 09:52 PM
(31-10-2015, 08:49 PM)زیتون نوشته: با سلام

من مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را پشت سر هم در دانشگاه دولتی و روزانه گذروندم. تیر 93 از مقطع دکترا فارغ التحصیل شدم و بهمن 93 اداره کاریابی ثبت نام کردم. شهریور 94 هم نامه عدم کاریابی را واسه هر سه مقطع دریافت کردم و مدرک کارشناسیم اواخر مهر 94 آزاد شد. حین تحصیل دوره دکترا، سه ترم با مدرک ارشدم بصورت حق التدریس کار کردم (ترم 5-7) که استعلام گواهی موقت ارشدم توی پرونده ام هست ولی بعد از اون و خصوصا در یکسال بعد از فارغ التحصیلی دکترا (تا تاریخ دریافت نامه عدم کاریابی) دیگه حق التدریس نبودم. مدرک لیسانسم یک ماهی طول کشید تا آزاد بشه که یه وقفه ای توی درخواست آزادسازی ارشد و دکترام ایجاد شد. البته نامه عدم کاریابی رو همون شهریور به محل تحصیل ارشد و دکترا تحویل دادم. از مهر 94 هم مجددا با همون دانشگاه قبلی بصورت حق التدریس همکاری میکنم که البته هنوز استعلام تایید مدرک دکترا رو درخواست نکردن و به هر حال تاریخ استعلام مربوط به بعد از تاریخ نامه عدم کاریابی میشه.
سوال اولم اینه که آیا وجود استعلام برای تدریس حین تحصیل، مانع آزادسازی مدرک به روش عدم کاریابی میشه یا خیر؟
سوال دومم اینه که اگه درخواست استعلام جدیدی بعد از تاریخ نامه عدم کاریابی و قبل از مراجعه من به دانشگاه جهت درخواست آزادسازی مدرک فرستاده بشه، تکلیف چی میشه، آیا ملاک فقط همون یکسال ذکر شده توی نامه هست یا خیر؟
این رو هم بگم که دانشگاه ارشد و دکترام یکی بوده.

خیلی ممنون

سلام، با وجود اینکه اداره کار نامه عدم کاریابی برای شما صادر کرده اما دانشگاه می تونه به استناد استعلام شدن صحت مدرک شما، دانشنامه رو به شما با نامه  عدم کاریابی نده. هرچند طبق قانون سابقه کار باید تمام وقت باشه و فکر می کنم کار حق التدریسی تمام وقت محسوب نمیشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین mkhavan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2015, 08:02 PM
سلام اگه ۱ سال از سربازی نگذشته باشه (مثلا ۸ ماه گذشته باشه) چه مشکلی در این پروسه به وجود میاد؟
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-11-2015, 11:05 PM
(07-11-2015, 08:02 PM)mkhavan نوشته: سلام اگه ۱ سال از سربازی نگذشته باشه (مثلا ۸ ماه گذشته باشه) چه مشکلی در این پروسه به وجود میاد؟

سلام خب قانونشه...قابل انجام نیست دیگه.. 6 ماه از سربازی بگذره و 6 ماه از ثبت نام در کاریابی..جمعا 1 سال.. سیستمیه و قابل تغییر و دستکاری و ..نیست..پیشنهاد من اینه در 2 کاریابی ثبت نام کنید که یهو یکیش مشکلی پیش اومد براش مثلا تعلیق شد و ..که ممکنه جایگزین داشته باشید...
روزی که من داشتم نامه تایید ثبت نام در کاریابی رو میگرفتم..ی خانومی درخواستش ثبت نشده بود و کلی استرس کشید..البته حل شد ولی با کلی زحمت...اگه 2 جا بت نام کرده بود دیگه انقد استرس نیاز نبود
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین mkhavan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2015, 11:50 PM
(07-11-2015, 11:05 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام خب قانونشه...قابل انجام نیست دیگه.. 6 ماه از سربازی بگذره و 6 ماه از ثبت نام در کاریابی..جمعا 1 سال.. سیستمیه و قابل تغییر و دستکاری و ..نیست..پیشنهاد من اینه در 2 کاریابی ثبت نام کنید که یهو یکیش مشکلی پیش اومد براش مثلا تعلیق شد و ..که ممکنه جایگزین داشته باشید...
روزی که من داشتم نامه تایید ثبت نام در کاریابی رو میگرفتم..ی خانومی درخواستش ثبت نشده بود و کلی استرس کشید..البته حل شد ولی با کلی زحمت...اگه 2 جا بت نام کرده بود دیگه انقد استرس نیاز نبود

ممنونم ولی این قانون که یک سال از سربازی گذشته باشه رو نه دانشگاه می دونست نه کاریابی ، پس کدوم ارگان این موارد رو چک می کنه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 109 بعدی »