عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)
آفلاین AmirHasanzadeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2015, 09:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 09:50 PM توسط AmirHasanzadeh.)
Torkan و Babak عزیز، ممنون از پاسخ جامع و کاملتون؛

چند سوال جزئی تر میپرسم از خدمتتون. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:

شرایطی رو در نظر بگیرید که بخوام منتظر کنسلی باشم برای وقت سفارت و خیلی خوشبینانه هم بتونم پیدا کنم!

1- من الان #sevis و School code رو دریافت کردم و اصل I-20 هم گفتن که تا 27 نوامبر به دستم خواهد رسید. با این فرض که 30 نوامبر وقت بگیرم، آیا اساسا احتمالی هست که برای spring 2016 (که تو I-20 گفته کلاساش از 19 ژانویه شروع میشه) تو یک ماه باقی مونده اتفاق مثبتی بیفته؟!  

2- اگر پروسه صدور ویزا (کلیرنس و غیره) طولانی بشه و بیفته به بعد از شروع ترم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ویزا صادر میشه؟ میشه ازش استفاده کرد؟

3- ممکنه این موضوع که وقت زیادی تا شروع ترم نمونده، روی تصمیم آفیسر برای صدور ویزا تأثیر بذاره؟ حالا چه مثبت چه منفی!

4- با زمانبندی معمول که فرمودین، وقتهایی که دوستان برای نوامبر و دسامبر میگیرن، آیا عموما با هدف ترم summer هست؟

باز هم تشکر فراوان برای پاسختون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-11-2015, 11:12 PM
(06-11-2015, 09:39 PM)AmirHasanzadeh نوشته: Torkan و Babak عزیز، ممنون از پاسخ جامع و کاملتون؛

چند سوال جزئی تر میپرسم از خدمتتون. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:

شرایطی رو در نظر بگیرید که بخوام منتظر کنسلی باشم برای وقت سفارت و خیلی خوشبینانه هم بتونم پیدا کنم!

1- من الان #sevis و School code رو دریافت کردم و اصل I-20 هم گفتن که تا 27 نوامبر به دستم خواهد رسید. با این فرض که 30 نوامبر وقت بگیرم، آیا اساسا احتمالی هست که برای spring 2016 (که تو I-20 گفته کلاساش از 19 ژانویه شروع میشه) تو یک ماه باقی مونده اتفاق مثبتی بیفته؟!  

2- اگر پروسه صدور ویزا (کلیرنس و غیره) طولانی بشه و بیفته به بعد از شروع ترم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ویزا صادر میشه؟ میشه ازش استفاده کرد؟

3- ممکنه این موضوع که وقت زیادی تا شروع ترم نمونده، روی تصمیم آفیسر برای صدور ویزا تأثیر بذاره؟ حالا چه مثبت چه منفی!

4- با زمانبندی معمول که فرمودین، وقتهایی که دوستان برای نوامبر و دسامبر میگیرن، آیا عموما با هدف ترم summer هست؟

باز هم تشکر فراوان برای پاسختون

درود

دوست من رشته دانشگاه سابقه کار تاهل و خیلی چیزای دیگه! البته شاید نخواید اطلاعات بدید ولی به شخصه میتونم بگم کمی دیره ولی من هیچ کسی حتی با فرض دونستن خیلی چیزا نمیتونه حدس بزنه چقدر طول میکشه. گفتم که از یک هفته تا یک سال هم متغیر بوده.
هیچ اتفاقی نمیفته. عین شرایط من میشه. ترم بهار رو از دست میدید و دیفر باید بکنید و وقتی ویزاتون اماده شد با i-20 جدید برید سفارت. زود (همانطور که میدونید تا 4 ماه باید برید سفارت و ویزا رو بگیرید و بعد اون هم سه ماه وقت دارید تا از کشور خارج بشید)
هیچ چی روی نظر افیسر تاثیر نداره!
معمولا دانشجوها خیلی کم تو این موقع از سال میرن سفارت . مثلا من 2 سال پیش آبان رفتم حتی یک دانشجو هم ندیدم اصلا ایرانی ندیدم! البته خوب استثنا بود اون روز واقعا! کلا ترم summer خیلی کم میرن آمریکا که البته خودم هم باز استثنا شدم!
کلا ماجرا دارم تو این استثناها

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 05:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 05:49 AM توسط AmirHasanzadeh.)
(06-11-2015, 11:12 PM)Torkan نوشته: درود

دوست من رشته دانشگاه سابقه کار تاهل و خیلی چیزای دیگه! البته شاید نخواید اطلاعات بدید ولی به شخصه میتونم بگم کمی دیره ولی من هیچ کسی حتی با فرض دونستن خیلی چیزا نمیتونه حدس بزنه چقدر طول میکشه. گفتم که از یک هفته تا یک سال هم متغیر بوده.
هیچ اتفاقی نمیفته. عین شرایط من میشه. ترم بهار رو از دست میدید و دیفر باید بکنید و وقتی ویزاتون اماده شد با i-20 جدید برید سفارت. زود (همانطور که میدونید تا 4 ماه باید برید سفارت و ویزا رو بگیرید و بعد اون هم سه ماه وقت دارید تا از کشور خارج بشید)
هیچ چی روی نظر افیسر تاثیر نداره!
معمولا دانشجوها خیلی کم تو این موقع از سال میرن سفارت . مثلا من 2 سال پیش آبان رفتم حتی یک دانشجو هم ندیدم اصلا ایرانی ندیدم! البته خوب استثنا بود اون روز واقعا! کلا ترم summer خیلی کم میرن آمریکا که البته خودم هم باز استثنا شدم!
کلا ماجرا دارم تو این استثناها

بااحترام،
ترکان

Torkan عزیز با تشکر 

اگر این اطلاعات کمک میکنه من مهندسی صنایع خوندم (کارشناسی) با معدل 19/05 (3.89) حدود 5 سال سابقه کار دارم تو یه شرکت غیر دولتی (مربوط به بانکداری الکترونیک) و حدودا 33 سالمه، سربازی رو هم گذروندم و مجرد هستم. (تافل 93 , جی آر ای 301)

2 تا ادمیشن هم برای مستر همین رشته دارم
یکی فاند نداره و دانشگاه مقصد رنکش حدود 80 بوده تو چند سال اخیر.
یکی هم فاند داره و رنک دانشگاه حدود 170
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-11-2015, 10:02 AM
(07-11-2015, 05:02 AM)AmirHasanzadeh نوشته: Torkan عزیز با تشکر 

اگر این اطلاعات کمک میکنه من مهندسی صنایع خوندم (کارشناسی) با معدل 19/05 (3.89) حدود 5 سال سابقه کار دارم تو یه شرکت غیر دولتی (مربوط به بانکداری الکترونیک) و حدودا 33 سالمه، سربازی رو هم گذروندم و مجرد هستم. (تافل 93 , جی آر ای 301)

2 تا ادمیشن هم برای مستر همین رشته دارم
یکی فاند نداره و دانشگاه مقصد رنکش حدود 80 بوده تو چند سال اخیر.
یکی هم فاند داره و رنک دانشگاه حدود 170

درود

خوب رشتتون خطری نیست! سابقه کارتون هم ظاهرا نمیتونه زیاد سفارت رو به شک و تردید وا داره! کمی جسارته سنتون بالاست واسه ارشد ولی باز در حالت کلی نباید مشکلی باشه. سربازی کجا بودین این خیلی مهمه!؟ اگر سپاه باشه خوب ویزا خیلی بعیده بدن. ارتش بوده باشین باز بستگی داره کجا بوده باشه.
با کدومش میرین سفارت؟ حتما حتما BS تون رو کامل پوشش بده هزینه ها و 5000 دلار اضافی هم بذارین روش. مثلا اگر هزینه نوشته 30000 تا شما بهتره 30000* 3510 + 5000 *3510 در بانک داشته باشبن. اگر نه مشکل می آفرینه! ترخ هم نرخ بازار باشه.
نمیدونم کدوم میرین ولی کاش میشد اون اولیه شاید بهتر میبود!
نگران نباشین اگر مشکلی نباشه یک ماهه یا بهتر بگم به شروع کلاسا میرسین؟
تنها مساله شما سن و سربازی هست. باید اثبات کنید یه جورایی که قصد موندن ندارید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 03:24 PM
(07-11-2015, 10:02 AM)Torkan نوشته: درود

خوب رشتتون خطری نیست! سابقه کارتون هم ظاهرا نمیتونه زیاد سفارت رو به شک و تردید وا داره! کمی جسارته سنتون بالاست واسه ارشد ولی باز در حالت کلی نباید مشکلی باشه. سربازی کجا بودین این خیلی مهمه!؟ اگر سپاه باشه خوب ویزا خیلی بعیده بدن. ارتش بوده باشین باز بستگی داره کجا بوده باشه.
با کدومش میرین سفارت؟ حتما حتما BS تون رو کامل پوشش بده هزینه ها و 5000 دلار اضافی هم بذارین روش. مثلا اگر هزینه نوشته 30000 تا شما بهتره 30000* 3510 + 5000 *3510 در بانک داشته باشبن. اگر نه مشکل می آفرینه! ترخ هم نرخ بازار باشه.
نمیدونم کدوم میرین ولی کاش میشد اون اولیه شاید بهتر میبود!
نگران نباشین اگر مشکلی نباشه یک ماهه یا بهتر بگم به شروع کلاسا میرسین؟
تنها مساله شما سن و سربازی هست. باید اثبات کنید یه جورایی که قصد موندن ندارید.

بااحترام،
ترکان

بازم ممنونم از پاسخ سریعتون؛

نکته ای که در مورد سربازی گفتین برام جالبه. یعنی محل سربازی اینقدر مهمه!
یعنی هر کسی که س پ ا ه خدمت کرده دیگه ویزا نمیتونه بگیره؟ یا اگه جای خاصی تو ا ر ت ش بوده باشه باید قید ویزا رو بزنه؟

یه سوال دیگه در مورد سفارت، با شرایط من (واسه دانشگاه اول) و زمانی که باقی مونده، به نظرتون کدوم سفارت برام مناسب تره؟
جایی شنیدم که بعضی از سفارت ها روی بعضی نکته ها (مثلا فاند داشتن یا نداشتن) گیر بیشتری دارن. این درسته؟

مرسی از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-11-2015, 03:31 PM
(07-11-2015, 03:24 PM)AmirHasanzadeh نوشته: بازم ممنونم از پاسخ سریعتون؛

نکته ای که در مورد سربازی گفتین برام جالبه. یعنی محل سربازی اینقدر مهمه!
یعنی هر کسی که س پ ا ه خدمت کرده دیگه ویزا نمیتونه بگیره؟ یا اگه جای خاصی تو ا ر ت ش بوده باشه باید قید ویزا رو بزنه؟

یه سوال دیگه در مورد سفارت، با شرایط من (واسه دانشگاه اول) و زمانی که باقی مونده، به نظرتون کدوم سفارت برام مناسب تره؟
جایی شنیدم که بعضی از سفارت ها روی بعضی نکته ها (مثلا فاند داشتن یا نداشتن) گیر بیشتری دارن. این درسته؟

مرسی از راهنماییتون

درود

من هم از تعجب شما تعجب میکنم! بله اکثر این افراد ویزا نگرفتن. بودن افرادی که گرفتن اون رو هم خودشون باید توضیح بدن چطوری گرفتن. به احتمال زیاد شنیدم تازگیا دیگه محل خدمت رو نمیزنن در نتیجه خیلی ها راحت میگن مثلا سرباز معلم بودیم و از این چیزا!
من همیشه گفتم با ضریب اطمینان زیاد آنکارا گزینه مناسبی هست ولی در عوض کلیرنس بیشتری داره.
دبی سربازی خیلی گیره.
ایروان بدون فاند کاملا گیر میده.
باکو که بهتره نرین. شاید حتی نتونین وقت بگیرین.
عشق اباد اطلاعاتی ندارم ولی دو هفته پیش یکی از دوستام که رفت گفت 15 نفر رو ریجکت کردن.
البته من به این شنیده ها هیچ وقت اعتماد نداشتم و ندارم!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 04:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 04:57 PM توسط AmirHasanzadeh.)
(07-11-2015, 03:31 PM)Torkan نوشته: درود

من هم از تعجب شما تعجب میکنم! بله اکثر این افراد ویزا نگرفتن. بودن افرادی که گرفتن اون رو هم خودشون باید توضیح بدن چطوری گرفتن. به احتمال زیاد شنیدم تازگیا دیگه محل خدمت رو نمیزنن در نتیجه خیلی ها راحت میگن مثلا سرباز معلم بودیم و از این چیزا!
من همیشه گفتم با ضریب اطمینان زیاد آنکارا گزینه مناسبی هست ولی در عوض کلیرنس بیشتری داره.
دبی سربازی خیلی گیره.
ایروان بدون فاند کاملا گیر میده.
باکو که بهتره نرین. شاید حتی نتونین وقت بگیرین.
عشق اباد اطلاعاتی ندارم ولی دو هفته پیش یکی از دوستام که رفت گفت 15 نفر رو ریجکت کردن.
البته من به این شنیده ها هیچ وقت اعتماد نداشتم و ندارم!

بااحترام،
ترکان

تشکر فراوان 

در مورد سربازی دقیقا درست شنیدین. یکی از دوستان که اخیرا کارت پایان خدمتش رو عوض کرده، تو کارت جدیدش هیچ اسمی از محل و ارگان خدمتش ننوشته!
با این اوصاف تنها سندی که نشون میداده محل خدمت کجا بوده همون کارت پایان خدمت بوده که در شرایط فعلی قابل پیگیری نیست. مگر اینکه اونها دسترسی به دیتا بیس نظام وظیفه ایران داشته باشن که پیدا کنن، کی کجا خدمت میکرده (که منطقا بعید به نظر میرسه) 
در غیر این صورت فقط حرف خود ما در مورد محل سربازی ملاک عمل خواهد بود.
نظرتون چیه؟

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-11-2015, 05:36 PM
(07-11-2015, 04:48 PM)AmirHasanzadeh نوشته: تشکر فراوان 

در مورد سربازی دقیقا درست شنیدین. یکی از دوستان که اخیرا کارت پایان خدمتش رو عوض کرده، تو کارت جدیدش هیچ اسمی از محل و ارگان خدمتش ننوشته!
با این اوصاف تنها سندی که نشون میداده محل خدمت کجا بوده همون کارت پایان خدمت بوده که در شرایط فعلی قابل پیگیری نیست. مگر اینکه اونها دسترسی به دیتا بیس نظام وظیفه ایران داشته باشن که پیدا کنن، کی کجا خدمت میکرده (که منطقا بعید به نظر میرسه) 
نظرتون چیه؟

ممنون از راهنماییتون

درود

واللا اگر اجازه بدید من کسی رو دعوت به دروغ گفتن یا پنهان کردن چیزی نکنم! تصمیم نهایی با خود شماست. بعضی ها که البته عده شون واقعا کمه خوب جواب سوال رو درست میدن چه ویزا بگیرن چه نگیرن. ولی خیلی ها یعنی آمریکا اونقدر چشمشون رو کور کرده که حاضرن هر طور شده درو از حضور دروغ بگن ( تازه بعدا میان آمریکا میگن این بود آمریکا!)
من اصلا در این مورد نظری ندارم.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-11-2015, 08:12 PM
(07-11-2015, 04:48 PM)AmirHasanzadeh نوشته: تشکر فراوان 

نظرتون چیه؟

ممنون از راهنماییتون

در مورد خدمت در حال حاضر فقط سپاه مشکل داره و بقیه جاها مشکلی نداره. اگر سپاه بوده باشید و درجه داشته باشید تقریبا میشه گفت شانسی برای گرفتن ویزا نخواهید داشت. اگر دروغ بگید ممکن از روی درجه بفهمند که سپاه بوده اید.
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 10:30 PM
(07-11-2015, 05:36 PM)Torkan نوشته: درود

واللا اگر اجازه بدید من کسی رو دعوت به دروغ گفتن یا پنهان کردن چیزی نکنم! تصمیم نهایی با خود شماست. بعضی ها که البته عده شون واقعا کمه خوب جواب سوال رو درست میدن چه ویزا بگیرن چه نگیرن. ولی خیلی ها یعنی آمریکا اونقدر چشمشون رو کور کرده که حاضرن هر طور شده درو از حضور دروغ بگن ( تازه بعدا میان آمریکا میگن این بود آمریکا!)
من اصلا در این مورد نظری ندارم.

بااحترام،
ترکان

ممنون Torkan عزیز؛
مسلما پنهان کاری یا صداقت جزء تصمیمات شخصیه.

سوال من دقیقا کانال کسب اطلاع (FBI Check)  مأمورای مهاجرت بود. که (با توجه به اینکه در کارت هیچ خبری از محل خدمت و حتی عکس با لباس پرسنلی نیست) واقعا به جز مطالبی که ما در مورد سربازی میگیم، منبع دیگه ای به صورت رسمی دارن یا نه!؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »