عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
مهمان
Unregistered
نقل قول

15-10-2015, 09:11 PM
سلام و ممنون از پاسختون.
سوال دومم که پرسیدم اپشنال نیست و باید حتما یه گزینه رو تیک بزنم. وقتی هم که گزینه هیچکدام رو تیک میزنم کلی سوال راجب ویزا میپرسه.
ممکنه زود جواب بدین دوستان.?
همچنین تو سوال اولم گفته اگه فاند میخوای بهتره که social security number رو وارد کنی.
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-10-2015, 06:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2015, 06:18 PM توسط blur.)
(15-10-2015, 09:11 PM)مهمان نوشته: سلام و ممنون از پاسختون.
سوال دومم که پرسیدم اپشنال نیست و باید حتما یه گزینه رو تیک بزنم. وقتی هم که گزینه هیچکدام رو تیک میزنم کلی سوال راجب ویزا میپرسه.
ممکنه زود جواب بدین دوستان.?
همچنین تو سوال اولم گفته اگه فاند میخوای بهتره که  social security number رو وارد کنی.
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن.
خب دوست من این موارد برای شما صادقه؟ شما نه پناهجو و پناهنده هستید و نه مقیم....باید خب none of these رو تیک بزنید.
در هر حال شما بهمون دلیلی که دوستم توضیح دادن این شماره رو ندارین، پس نمی تونید یه چیزی همین طوری بنویسید! خالی بگذارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-10-2015, 10:27 AM
سلام دوستان.
من این سوال رو تو قسمت دیگه هم پرسیدم اما کسی جواب نداده و با توجه به اینکه عجله دارم دوباره اینجا میپرسم.
یه قسمت تو فرمها هست که نوشته
How do you intend to finance your studies?
خیلی گزینه هست که مت معنیشون رو نمیدونم. ولی به هر حال باید یکیشو تیک بزنم.با توجه به اینکه من فاند میخوام کدومو علامت بزنم?self funding یا familyیا چیزای دیگه.
ممنون دوستان
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-10-2015, 10:40 AM
(22-10-2015, 10:27 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان.
من این سوال رو تو قسمت دیگه هم پرسیدم اما کسی جواب نداده و با توجه به اینکه عجله دارم دوباره اینجا میپرسم.
یه قسمت تو فرمها هست که نوشته
 How do you intend to finance your studies?
خیلی گزینه هست که مت معنیشون رو نمیدونم. ولی به هر حال باید یکیشو تیک بزنم.با توجه به اینکه من فاند میخوام کدومو علامت بزنم?self funding   یا familyیا چیزای دیگه.
ممنون دوستان

طبیعتا چون فاند می خواهید باید گزینه ای تیک بزنید که مفهومش درخواست فانده. Self funding یا family  معنیش اینه که شما با هزینه شخصی و حمایت مالی خانواده قصد تحصیل در اون دانشگاه دارید. باز همه گزینه ها رو اینجا بنوسید تا دقیقا بشه گفت کدوم گزینه رو باید علامت بزنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین شیما وان وان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-10-2015, 01:34 PM
سلام دوستان . میخواستم بدونم آیا امکان تصحیح اطلاعات وارد شده توی application form وجود داره ؟ مثلا کسی که رشته تحصیلیش رو اشتباه وارد کرده میتونه بعد از submit درستش کنه ؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-10-2015, 07:42 PM
(22-10-2015, 01:34 PM)شیما وان وان نوشته: سلام دوستان . میخواستم بدونم آیا امکان تصحیح اطلاعات وارد شده توی application form وجود داره ؟ مثلا کسی که رشته تحصیلیش رو اشتباه وارد کرده میتونه بعد از submit درستش کنه ؟

بله. باید ایمیل بزنید و خواهش کنید تا واستون اصلاح کنند. برخی از دانشگاهها پرسنل با انرژی هستن و سریع کارتون رو راه میندازن. بعضی ها هم ذغالی هستند و ممکنه تا یکماه هم خبری ازشون نشه و باید ایمیل جدیدی دوباره پیرو ایمیل قبلی بزنید.

پیشنهاد من ابنه که همیشه قبل از ارسال نهایی چند دور بررسی کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-10-2015, 03:11 AM
گزینه ها
Self funding, family, AHRC, Bolashak, Chevening, Commenwealth, China scholarship council, CONcyt Nacional, CONCYT Estatal, CONICYT, Egyptian cultural Bureau, EPSRC, ERASMUS, ESRC, FIDERH, FUNED, HEC, Islamic development bank, NERC, OSF, Professional and career development loan, STFC, Thai government, White rose, WRoCah, other (please specify
اینا گزینه هاشه.

بعدشم یه سوال پرسیدهupload your evidence of financial support.
این یعنی چی ? یعنی باید دقیقا چیکار کنم ؟
ممنون دوست عزیز.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-10-2015, 11:03 AM
سلام.
چطور میشه معدلمون رو بر طبق GPA حساب کنیم.
معدل فوق من 18.64
معدل کارشناسیم 14.64
من اصلا اطلاعی از این شیوه ندارم.
ممنون دوستان
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2015, 11:55 AM
(24-10-2015, 11:03 AM)مهمان نوشته: سلام.
چطور میشه معدلمون رو بر طبق GPA حساب کنیم.
معدل فوق من 18.64
معدل کارشناسیم 14.64
من اصلا اطلاعی از این شیوه ندارم.
ممنون دوستان

سلام،
GPA مخفف grade point average هست و معنی همون معدل می ده. معمولا هم از شما خواسته می شه معدل خودتون به همین شکل و در scale بیست نمره بنویسید.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2015, 02:32 PM
(24-10-2015, 03:11 AM)مهمان نوشته: گزینه ها
Self funding, family, AHRC, Bolashak, Chevening, Commenwealth, China scholarship council, CONcyt Nacional, CONCYT Estatal, CONICYT, Egyptian cultural Bureau, EPSRC, ERASMUS, ESRC, FIDERH, FUNED, HEC, Islamic development bank, NERC, OSF, Professional and career development loan, STFC, Thai government, White rose, WRoCah, other (please specify
اینا گزینه هاشه.

بعدشم یه سوال پرسیدهupload your evidence of financial support.
این یعنی چی ? یعنی باید دقیقا چیکار کنم ؟
ممنون دوست عزیز.

بیشتر این گزینه ها، اسم اسکالرشیپ های مختلفی هست که می تونه تامین کننده همه یا بخشی از هزینه تحصیل دانشجو باشه. اگر شما هم برای یکی از این اسکالرشیپ ها اپلای کردید و موفق به دریافتش شدید اسمش تو این لیست تیک می زنید در غیر این صورت باید یکی از گزینه های self funding و یا family علامت بزنید. در قسمت upload your evidence of financial support هم باید مدرکی که نشون دهنده و تایید کننده انتخاب شما باشه رو آپلود کنید. مثلا اگر self funding انتخاب کردید می تونه موجودی حساب بانکی شما باشه که از بانک به انگلیسی می گیرید یا در مورد اسکالرشیپ ها، مدرکی دال بر اینکه شما موفق به دریافت اون اسکالرشیپ شدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 32 بعدی »