عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-07-2015, 07:36 PM
به فرآیند بررسی پرونده توسط سفارت و احتمالا واشنگتن که بسته به شرایط متقاضی و سفارت ممکنه از چند روز تا حدود یک سال طول بکشه، کلیرنس گفته میشه و وقتی پرونده کسی به کلیرنس فرستاده میشه اینطور جا افتاده که فلانی کلیر خورده. اگر پرونده کلیرنس نخوره قاعدتا یا باید رد بشه یا هم که قبول بشه و در نتیجه صادر بشه. نتیجه کلیرنس هم دوباره یکی از این دو حالت کلی خواهد بود. در مواردی ممکنه اگر متقاضی پرونده اش ناقص باشه (مثلا عکس یا مدارک مشابهی نبرده باشه) پرونده رو نگه دارند تا متقاضی چند روز بعد دوباره مراجعه کنه. در این حالت شاید بشه گفت بررسی پرونده هنوز شروع نشده و در مرحله سفارت مونده.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-08-2015, 06:42 AM
سلام دوستان

بنا به تجربیات من، بسیاری از کارهای کلیرنس من در خود سفارت انجام شده، با وجود اینکه هر بار ایمیل میزدم و درباره وضعیتم میپرسیدم اونا میگفتن پروندت دست ما نیست و کاری نمیتونیم بکنیم
دلیل حرف من هم زمان آپدیت شدن پرونده من بود. چون وقتی پرونده من آپدیت میشد، زمان آپدیت به زمان کشوری بوده که سفارت توشه ، نه زمان آمریکا. مثلا زمان هایی که پرونده من آپدیت میشد، ساعت 2 شب یا 3 شب به وقت آمریکا بوده! 
توصیه من هم اینه که حتما از سفارت پیگیر کارای ویزاتون باشین و ایمیل بزنین (مودبانه البته) و ازشون درخواست مساعدت کنید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-10-2015, 04:01 PM
با سلام
ايا هيچ وب سايتي بغير از سايت سفارت كه به ما براي چك كردن كليرنس داده شده وجود داره براي چك كردن كليرنس و وضعيت ويزا؟
الان ١٩ ماه هست كه گزشته و هنوز هم جواب اري يا نه رو توي وب سايت سفارت يا ايميل به من ندادند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2015, 04:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2015, 04:07 PM توسط Torkan.)
(13-10-2015, 04:01 PM)مهمان نوشته: با سلام
ايا هيچ وب سايتي بغير از سايت سفارت كه به ما براي چك كردن كليرنس داده شده وجود داره براي چك كردن كليرنس و وضعيت ويزا؟
الان ١٩ ماه هست كه گزشته و هنوز هم جواب اري يا نه رو توي وب سايت سفارت يا ايميل به من ندادند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

درود

هیچ وبسایتی به غیر از وبسایت انتظار وجود نداره! چاره ای ندارید. مگر اینکه کنسل کنید و برید یه سفارت دیگه که باز بعید میدونم مشکلتون رو حل کنه. توریستی هستین دیگه؟!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-10-2015, 05:56 PM
(13-10-2015, 04:01 PM)مهمان نوشته: با سلام
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

فقط سفارت ارمنستان که در سایت شماره ها می زنه و بقیه بهتون ایمیل می زنن. می تونید ایمیل بزنید و بپرسید. ولی در کل 19 ماه برای توریستی اگر سربازی داشته باشید یا کار جای حساس زیاد نیست.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2015, 02:16 AM
با احترام
نه من لاتاري بردم
منتظر جواب هستم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

14-10-2015, 05:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2015, 05:34 AM توسط M1KE.)
پرونده تون در چه مرحله ای بوده؟ مصاحبه سفارت رو رفته بودین؟ این مدت زمان برای کلیرنس این گروه خیلی غیر طبیعیه و تا الان مدیکال شما باطل شده. همین طور تا جایی که من اطلاع دارم یک محدودیت زمانی برای دادن ویزا به قبول شدگان هر سال وجود داره. به سفارت ایمیل بزنید و پیگیر بشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2015, 12:42 PM
من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم
مشكل اينه كه نه تنها جواب اره ندادند تا الان بلكه جواب نه رو هم نميدند
در وب سايت دايما نشون ميده كه در حال پيگيري هست
و به سفارت هم چند بار ايميل زدم ولي پاسخگو نيستند
من شنيدم يك وب سايت در واشنگتن هم هست براي پيگيري بيشتر ايا صحت داره؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

14-10-2015, 06:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2015, 06:40 PM توسط فرید. دلیل ویرایش: اضافه کردن لینک )
(14-10-2015, 12:42 PM)مهمان نوشته: من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم
مشكل اينه كه نه تنها جواب اره ندادند تا الان  بلكه جواب نه رو هم نميدند

من این مطلب تو سایت پیدا کردم. اگر شما برای 2015 برنده شدید تا 30 سپتامبر وقت داشتید. یعنی تا دو هفته پیش و متاسفانه وقتتون تمام شده است. احتمالا سربازی س. پا . ه بودید یا کار دولتی در مراکز حساس که ویزا بهتون ندادند. این مطلب اگر بخونید متوجه می شوید که سربازی س ریجکت نمی کنند در ویزای مهاجرتی هر چند که این اختیار دارن. (از سیاست های عجیب و غریبشون هستش که افراد برای مدت طولانی معطل می کنند و در استرس نگه می دارند) فقط با طولانی کردن فرایند ویزا دیگه داده نمی شه.

Entitlement to immigrant status in the DV category lasts only through the end of the fiscal (visa) year for which the applicant is selected in the lottery.  The year of entitlement for all applicants registered for the DV-2015 program ends as of September 30, 2015.  DV visas may not be issued to DV-2015 applicants after that date.  Similarly, spouses and children accompanying or following to join DV-2015 principals are only entitled to derivative DV status until September 30, 2015.  DV visa availability through the very end of

FY-2015 cannot be taken for granted.  Numbers could be exhausted prior to September 30.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-10-2015, 10:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2015, 10:20 PM توسط M1KE.)
از اینجا هم می تونید وضعیت پرونده تون رو چک کنید که مربوط به واشنگتن هست و حالت داخلی داره و ملاک در نهایت چیزی است که سفارت به شما اعلام می کنه. تگاه کنید و نتیجه رو اطلاع بدین.

در مورد زمان ویزادهی تقریبا تا قبل از شروع دوره بعد که همون اواخر سپتامبر باشه می بایست ویزاتون رو می گرفتین ولی از اونجاییکه این زمان گذشته به نظرم دیگه به این موضوع در نامه نگاری هاتون اشاره نکنید. البته اگر قبلا ایمیل زده بودین قاعدتا باید در جریان باشند و از دست شما کار بیشتری ساخته نیست.

پینوشت: ترجیحا اگر با اکانت پست بگذارید (به جای کاربر مهمان) پیگیری پست هاتون راحت تر میشه.

(14-10-2015, 12:42 PM)مهمان نوشته: من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم
مشكل اينه كه نه تنها جواب اره ندادند تا الان  بلكه جواب نه رو هم نميدند
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »