عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-05-2013, 08:27 PM
(15-05-2013, 06:15 PM)'kamelia_p2007' نوشته: خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادید منتها یه سوال برام پیش اومد در رابطه با فاند و اونم اینکه خب اگه 100000 دلار بره به حساب دانشگاه بهتره یا فاند و اسکالرشیپ و..؟

مشکل اینجاست که سفارت به این فکر می‌کنه که وقتی شما فاند ندارید، اگر احیانا نتونید از پس مخارج دانشگاه و زندگی بربیایید، ممکنه دست به کارهای غیرقانونی بزنید. کار کردن دانشجو با ویزای F-1 در خارج از محیط دانشگاه به خودی خود غیرقانونیه و مهم نیست که نوع کارش چی باشه. احتمالا به همین دلیل هست که سفارت ترجیح می‌ده دانشجوها فاند داشته باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین kamelia_p2007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2013, 11:07 AM
مرسی  جالب بود تا حالا از این جنبه به این جریان نگاه نکرده بود .یه دریچه جدید بود.
خواستم اگه ممکن هست نظرتون رو در رابطه با ایکه با توجه به این که من فقط 90 واحد شیمی پاس کردم و رشته دندانپزشکی امتحان ورودی داره بهتر نیست برای شیمی bs/ms
اپلای کنم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-05-2013, 10:49 PM
متاسفانه من در مورد رشته شیمی و دندان‌پزشکی اطلاعات چندانی ندارم و جواب سوال شما رو نمی‌دونم. ضمن این که سوال شما به این موضوع هم ارتباطی نداره. شاید بهتر باشه برای این سوال در انجمن «علوم پزشکی و زیستی» یک موضوع جدید ایجاد کنید و سوال‌تون رو اونجا بپرسید. شاید سایر دوستان بتونند کمکی بکنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین parya33
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-04-2015, 05:33 PM
ببخشید من احتیاج به راهنمایی دارم ، من یکبار ریجکت شدم با کد 212 ، همسر آمریکایی دارم و دو بچه امریکایی، نمی فهمم چرا به من این کد رو دادن، تصمیم دارم اینبار از دوبی اقدام کنم به نظرتون ممکنه ار دوبی ویزا بدن؟ البته اقامتی هست ممنون از کمکتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-04-2015, 07:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 07:50 PM توسط M1KE.)
کد 212 به مجموعه ای از دلایل رد ویزا اشاره می کنه و می بایست جزئی تر اشاره کنید. مثلا 212 -a - 6 - c مربوط به ارائه اطلاعات غلط یا تقلبی در زمان مصاحبه میشه ولی میتونه شامل misrepresentation هم بشه (مثلا ممکنه قبلا به صورت غیر قانونی در آمریکا مونده باشین یا اخراج شده باشید و مواردی از این دست). در این صورت می بایست برای بار دومی که اقدام می کنید توضیحات قانع کننده ای داشته باشید که نشون بده اگر هم اشتباهی صورت گرفته سهوی بوده و شما از اون آگاهی نداشتین.

همونطور که گفتم باید شماره دقیق بندی که باهاش رد شدین رو اشاره کنید. ایشالا که مشکل خاصی نیست.

(22-04-2015, 05:33 PM)'parya33' نوشته: ببخشید من احتیاج به راهنمایی دارم ، من یکبار ریجکت شدم با کد 212 ، همسر آمریکایی دارم و دو بچه امریکایی، نمی فهمم چرا به من این کد رو دادن، تصمیم دارم اینبار از دوبی اقدام کنم به نظرتون ممکنه ار دوبی ویزا بدن؟ البته اقامتی هست ممنون از کمکتون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین BehzadKianbakht
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2015, 09:26 PM
درود. من برای رشته برق از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش داشتم منتها متاسفانه 3 بار با بند 501 ریجکت شدم. مصاحبه اول عشق آباد، مصاحبه دوم دبی و مصاحبه سوم آنکارا. از آخرین مصاحبه من تقریبا 1.5 سال می گذرد. مشکلم در واقع این بود که در یک شرکت نفتی کار می کردم و در فرم DS-160 و رزومه این را قید کرده بودم. پیشنهادی دارین که چیکار بکنم بتونم ویزا بگیرم؟ امیدی هست بعد از توافق احتمالی بشود ویزا گرفت؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-06-2015, 07:04 AM
از اونجاییکه قبلا در DS160 به این موضوع اشاره کرده بودین طبیعتا در دفعات بعدی هم باید بهش اشاره کنید. اینکه موضوع پژوهشی تون برای دکترا کمی غیر حساس تر انتخاب بشه و در این مدت 1.5 ساله هم در موضوعات دیگری کار کرده باشین شانس گرفتن ویزاتون رو بیشتر می کنه. در مورد تاثیر توافق طبیعتا اگر اثر مثبت نداشته باشه اثر منفی هم نداره و بالاخره در بلندمدت اثر مثبتی می گذاره. شما که این سه سفارت رو امتحان کردین، پیشنهاد می کنم این بار به سفارت ایروان برین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-07-2015, 09:12 PM
هر ساله یک آمار کلی از کسانی که  برای ویزا امریکا اقدام می کنند و ریجکت می شوند ارئه می شود که می تواند خیلی مفید باشد برای افرادی که یکبار ریجکت شده اند. البته مشکل این است که امار برای همه کشورها با هم هست و مثلا برای ایران بغیر از 501 که مخصوص ایرانی ها است جدا اورده نشده است. با این وجود می شود یک حدودی از شانس افراد در اقدام مجدد بررسی کرد. با 306 و 501 خیلی سخت افراد توانستند دوباره ویزا بگیرند. در مورد 214 باز هم تعداد خیلی کمی از کسانی که اقدام مجدد کرده اند، توانستند ویزا بگیرند. فقط در مورد 214 چون برای همه کشورها با هم هست برخلاف 306 و 501 خطای نتیجه گیری بیشتره. در این مورد من فکر می کنم ایرانی ها باز شانس بیشتری دارند که بتوانند در بار دوم افیسر راضی کنند. بیشترین تعدادی هم که توانستند ویزا بگیرند بعد از ریجکت شدن، مربوط به متقاضیانی هست که با بند 221 یا همون کلیرنس معروف رد شدند. که بالای 90% ویزا داده شده است. بازم برای این بخش مشکل اینکه شرایط ایرانی ها با خارجی ها متفاوت و نمیشه تعمیم داد. ولی میشه گفت حتی ایرانی ها هم حدود 90% ویزا می گیرند اگر با 221 رد شده باشه تقاضایشان. یعنی اگر از 214 که بیشترین امار رد شدن داره رد بشود فردی و اگر مشکلی مثل سربازی سپاه یا کارهای مرتبط با انرژی یا رشته های حساس نباشند احتمال 99% ویزا خواهند گرفت دیر یا زود. البته به این معنی نیست که افرادی که رد شده اند نا امید باشند چون تعداد زیادی از کسانی که رد می شوند دوباره درخواست نمی دهند. ولی اینم در نظر بگیرند که اگر تغییری در شرایطشون ندهند هرجا اقدام کنند شانسشون کمه. مگه مواردی که اشتباهی صورت گرفته باشد. یک تفاوتی دیگه ای که هست بین ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی هست. یکسری از بند ها که خط تیره گذاشته شده، مثل 501 برای مهاجرتی اعمال نمی شود. یعنی اگر فردی با 501 رد بشود و برای مهاجرت اقدام کنه مشکلی ندارد. اما 306 صفر نوشته شده، یعنی اینکه طبق این قانون می شود افراد با 306 در مهاجرتی هم رد کرد هرچند که به هر دلیلی که خودشون دارند این کار در سال 2014 صورت نگرفته است.

فایل‌های پیوست
.pdf   FY14AnnualReport-TableXX.pdf (اندازه 146.6 KB / تعداد دانلود: 33)
نقل قول  

آفلاین sahart1979
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-07-2015, 01:49 AM
با سلام

من در ماه 30 جون از سفارت ارمنستان با بند 214 ریجکت شدم و برای سفارت در انکارا وقت گرفتم ، به دلیل اینکه نتونستم وقت زودتر بگیرم در ارمنستان و منتظر I-20 جدید بودم. برای انکارا وقت گرفتم ،میخوام بدونم وقت مجدد در سفارت دیگه مساله ساز است؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-07-2015, 05:32 AM
(23-07-2015, 01:49 AM)sahart1979 نوشته: با سلام

من در ماه 30 جون از سفارت ارمنستان با بند 214 ریجکت شدم و برای سفارت در انکارا وقت گرفتم ، به دلیل اینکه نتونستم وقت زودتر بگیرم در ارمنستان و منتظر I-20 جدید بودم. برای انکارا وقت گرفتم ،میخوام بدونم وقت مجدد در سفارت دیگه مساله ساز است؟

خیر 
مشکل ساز نیست ولی باید در مصاحبه این بار دلیل بیارید که چرا بار اول ریجکت شدید و ممکنه آفیسر ازتون بپرسه
در نتیجه یه دلیل خوب داشته باشید واسه این موقع
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »